Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Eminiş Ambalaj’ın konkordato kapsamında 28 taksiti kaldı!

Köklü şirket, konkordato projesi kapsamında bir taksit ödemesini daha plana uygun şekilde gerçekleştirdi.
Eminiş Ambalaj’ın konkordato kapsamında 28 taksiti kaldı!
HABER GİRİŞ

Borsaya 1995 sonunda giriş yapan Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (EMNIS), konkordato projesi kapsamında 552.205,66 TL’lik 44. taksit ödemesini bugün gerçekleştirdi. Böylece Eminiş Ambalaj’ın 28 taksit ödemesi kaldı.

22 Haziran 2020 tarihinde Gebze Ticaret Asliye Mahkemesi tarafından tastik edilen konkordato projesi kapsamında şirketin borçları, 1,5 yıl geri ödemesiz, 72 ay eşit taksitlerle ödenmesi suretiyle yeniden yapılandırılmıştı.

Haftalık yüzde 10,6 artan EMNIS kodlu hisseler, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 34 civarında değer kaybetti.

Yakın İzleme Pazarı’nda listelenen hisse senetleri, dün 211,9 lirada kapanırken bugüne 220 lirayla yüzde 4’e yakın alıcılı başladı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.