Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Emek Elektrik duyurdu: 962 bin Euro bedelle ilk sırada

1969 yılında kurulan Emek Elektrik, TEİAŞ tarafından gerçekleştirilen ihaleye ilişkin gelişmeleri paylaştı. Detaylar haberde:
Emek Elektrik duyurdu: 962 bin Euro bedelle ilk sırada
HABER GİRİŞ

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. (EMEK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından gerçekleştirilen ihaleye ilişkin açıklamada bulundu. TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, 2025/420561 ihale kayıt numaralı ‘115 Adet 170 kV Pantograf Ayırıcı ve Yedek Malzemeleri Alımı” ihalesine katılan Emek Elektrik, şirketin 1. kısım için en düşük teklifi vererek toplamda vergiler hariç 962.000 Euro bedelle 1. sırada yer aldığını duyurdu.

“Bundan sonraki süreçte, kesinleşen ihale kararının tarafımıza tebliği beklenmektedir. Kesinleşen ihale kararının ardından, sözleşme imzalanmasına ilişkin davet mektubunun alınması aşamasına geçilecektir.” ifadeleri eklendi.

EMKEL kodlu hisseler, açıklamaya kayda değer tepki vermeyerek ekside seyrini sürdürdü. Bugün 21,94 – 23,32 lira aralığında fiyatlanırken geçen yılın önceki dönemine göre yüzde 46 değer kaybetti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.