Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Ekos, bağlı ortaklığının sermayesini 5 katına çıkarıyor

Ekos Teknoloji, bağlı ortaklığı Ekos Mobilite’nin sermayesini 5 milyon TL’den 25 milyon TL’ye çıkarma kararı aldı.
Ekos, bağlı ortaklığının sermayesini 5 katına çıkarıyor
HABER GİRİŞ

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş., yüzde 100 bağlı ortaklığı Ekos Mobilite Çözümleri Teknoloji Ticaret A.Ş.’nin sermaye yapısını güçlendirmek ve kârlılığını artırmak amacıyla önemli bir finansal adım attı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, bağlı ortaklığın mevcut 5 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin 20 milyon TL artırılarak 25 milyon TL’ye çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu sermaye artırımına Ekos’un nakden iştirak edeceği bildirildi.

Açıklamada, yapılan yatırımın şirketin büyüme hedefleri doğrultusunda gerçekleştirildiği vurgulanırken, gelişmenin yatırımcıların bilgisine sunulduğu ifade edildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.