Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 7 Ekim’de günü yüzde 2 düşüşle 12 bin 122 puandan tamamladı.
Sizce ASELS Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Toplam işlem hacmi 113,5 milyar TL düzeyinde gerçekleşirken sektör endekslerinden tek yükselen yüzde 1,9 ile sigorta, en çok gerileyen ise yüzde 6,8 düşüşle finansal kiralama faktoring oldu.
Bank of America (BofA) müşterileri günü 2,8 milyar TL net satışla tamamladı. BofA’nın en çok satış yaptığı hisse 3,1 milyar TL ile Aselsan Elektronik (ASELS) oldu. Aselsan günü yüzde 7,2 düşüşle 348,7 TL’den tamamladı.
BofA’nın en çok satış yaptığı diğer hisseler:
Sponsorlu | 2026/3Ç Kar/Zarar 30.12%-69.88%
- Koç Holding (KCHOL): 329,2 milyon TL
- Kardemir Karabük Demir Çelik (KRDMD): 175,6 milyon TL
- Bim Birleşik Mağazalar (BIMAS): 166,9 milyon TL
- Türk Altın (TRALT): 136 milyon TL
- Kapeks Kimya (KPEKS): 90,3 milyon TL
- Ereğli Demir ve Çelik (EREGL): 68,4 milyon TL
- TR Anadolu Metal (TRMET): 65,2 milyon TL
- Tofaş (TOASO): 62,2 milyon TL
- Sasa Polyester (SASA): 57,2 milyon TL
Kaynak:
Matriks
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri