Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Belçika’daki Telekom Şirketlerinden Deprem Yardımı

Alman Telekom şirketi Telefonica'dan sonra Belçika'nın en büyük Telekom şirketi Proximus da Türkiye ve Suriye'ye yapılan aramaları ücretsiz yaptı.
Belçika’daki Telekom Şirketlerinden Deprem Yardımı
HABER GİRİŞ

Türkiye’yi 3 gün önce derin bir yasa boğan depreme yönelik, destekler devam ediyor. Özellikle deprem bölgelerindeki yakınlarından haber almak isteyenler için haberleşme fazlasıyla önemli. Bunla ilgili gün için Almanya’dan açıklama gelmesinin ardından Belçika’dan da duyuru geldi.

Belçika’nın en büyük Telekom şirketi Proximus ve bazı operatörler deprem nedeniyle Türkiye ve Suriye’ye yapılan aramaların aynı zamanda SMS’lerin Şubat ayı boyunca ücretsiz olacağını açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada depremzedelere taziye dilekleri iletildi. Felaketin karşısında karşısında Türkiye ve Suriye’de arkadaşları ve aileleri bulunanlara destek verileceği aktarıldı.

Proximus, açıklamasında depremden etkilenen bölgelerdeki insanların ağırlığına dikkat çekildi. Bu aşamada iletişimin çok önemli olduğuna dikkat çekildi.

Ayıca Scarlet ve Mobile Vikings’in tüm müşterilerine şubat ayı boyunca Belçika’dan Türkiye ve Suriye’ye mobil ve sabit arama ile kısa mesajların ücretsiz olacağı aktarıldı.

Bugün sabah saatlerinde açıklama yapan Alman Telekom şirketi Telefonica ise 17 Şubat’a kadar Almanya’dan Türkiye ve Suriye’ye yapılacak aramaların ücretsiz olacağı ifade edildi.

Kaynak: AA

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.