Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

SPK’dan Onay Geldi! Listede Hem Bedelli Hem Bedelsiz Var

SPK, 6 şirketin sermaye artırımını onayladı ve KZBGY pay piyasasında yanıltıcı izlem uyandırıldığı öne sürülen 19 kişiye idari para cezası verildiğini açıkladı. İşte detaylar;
SPK’dan Onay Geldi! Listede Hem Bedelli Hem Bedelsiz Var
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 18 Ocak tarihinde paylaştığı bülteninde 6 şirketin sermaye artırımına,7 şirketin borçlanma aracı ihracına onay verirken 21 kişiye para cezası verildiğini duyurdu.

Loras Holding (LRSHO) 384 milyon TL, Çelik Halat (CELHA) 41,5 milyon TL ve Sekuro Plastik (SEKUR) 34,7 milyon TL bedelli sermaye artırımı gerçekleştirecek.

Bedelsiz Bombardımanı! SPK 6 Şirkete Onay VerdiKaynak: SPK

Kurul, Konfrut Gıda Sanayi ve Ticaret’in (KNFRT) yüzde 100, Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi’nin (DURDO) yüzde 185,71, PC iletişim ve Medya Hizmetleri’nin (PCILT) yüzde 163 bedelsiz sermaye artırımlarını onayladı.

Bedelsiz Bombardımanı! SPK 6 Şirkete Onay VerdiKaynak: SPK

GCM Yatırım Banner

Bültende aralarında Lider Faktonig (LIDFA) ve Şekerbank’ın (SKBNK) da bulunduğu 7 şirketin borçlanma aracına onay verildi.

Bedelsiz Bombardımanı! SPK 6 Şirkete Onay VerdiKaynak: SPK

PC iletişim ve Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret’in ilk halka arzdan elde ettiği gelirin kullanım yerlerine ilişkin yapılan inceleme sonucunda 3 kişiye idari para cezası verildiği belirtildi.

Bedelsiz Bombardımanı! SPK 6 Şirkete Onay VerdiKaynak: SPK

Ayrıca Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (KZBGY) pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırılması sebebiyle 19 kişiye idari para uygulanacağı aktarıldı.

Bedelsiz Bombardımanı! SPK 6 Şirkete Onay VerdiKaynak: SPK

Kurul, Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 58 internet sitesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.