Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bakan Uraloğlu’ndan İstanbul Havalimanı Açıklaması

İstanbul Havalimanı, Airports Council International Europe Temmuz 2023 hava trafik verilerine göre 7 milyondan fazla yolcu ile en yoğun ikinci havalimanı oldu.
Bakan Uraloğlu’ndan İstanbul Havalimanı Açıklaması
HABER GİRİŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından İstanbul Havalimanı’na yönelik paylaşımda bulundu. Airports Council International Europe Temmuz 2023 hava trafik verilerinin paylaşıldığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu, söz konusu veriler kapsamında İstanbul Havalimanı’nın, yüzde 16,5 ile yol trafiğinde en yüksek artış lideri olduğunu belirtti.

Bunun yanında 7 milyon 446 bin 1 yolcu ile en yoğun ikinci havalimanı olduğunu kaydetti.

Uraloğlu İstanbul Havalimanı
Kaynak: X

Bu gelişmelerin öncesinde Bakan Uraloğlu, Ağustos ayının son haftasında EUROCONTROL 21 – 27 Ağustos arası Avrupa Havacılık verileri kapsamında İstanbul Havalimanı’nın bin 511 uçuşla Avrupa’nın lideri olduğunu duyurmuştu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.