Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bakan Soylu Büyük Tatbikatı Duyurdu: Ülkede Bir İlk Olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Kasım Düzce depreminin yıl dönümünde ülke genelinde büyük bir tatbikat yapılacağını söyledi.
Bakan Soylu Büyük Tatbikatı Duyurdu: Ülkede Bir İlk Olacak
HABER GİRİŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu’nun gündeminde yaklaşan 12 Kasım Düzce depreminin yıl dönümü vardı. Soylu, depremin 23. yıl dönümünde ülke genelinde bir tatbikat yapılacağını ve bunun bir ilk olacağını belirtti.

Ülke genelinde yapılacak tatbikata dair açıklamalarda bulunan Soylu, “Düzce depreminin yıl dönümünde 18.57’de ülkece tatbikat yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek.” ifadelerini kullandı.

Halk arasında artık “Nerede bu devlet?” diye bir sorunun olmadığını vurgulayan Soylu, bunun yerine ‘Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun’ sözünün söylendiğini belirtti. Bunun gelecek nesillere bırakılacak en önemli miraslardan biri olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılacak olan tatbikat, deprem yaşanması muhtemel bölgeler için bir hazırlık niteliği taşıyor. Uzmanlar olası bir Marmara depremine karşı uyarıyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.