Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bakan Işıkhan’dan Cumhuriyet Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü mesajı paylaşarak sosyal devlet anlayışıyla çalışacaklarını vurguladı. Detaylar haberde;
Bakan Işıkhan’dan Cumhuriyet Mesajı
HABER GİRİŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına ilişkin mesaj paylaştı. Işıkhan paylaşımında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gururu içerisindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Bundan tam yüz yıl evvel çok ağır bedeller ödeyerek, kan dökerek, can vererek Cumhuriyet’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulduğuna dikkat çekti. Cumhuriyetin, küresel ölçekte hak ettiği konuma ulaştırmak için durmadan ve yorulmadan çalıştıklarını belirtti.

Işıkhan mesajında, “Şanlı tarihimize, büyük milletimize ve yüce devlet geleneğimize yakışır bir istikbalin inşası hepimizin en temel görevlerinden birisidir. Siyasette, ekonomide, sanatta, kültürde ve ilimde, kısacası hayatın her alanında medeniyet değerlerimizi yüceltmek, tarihi ve milli sorumluluğumuzdur.” dedi.

Sosyal Devlet Anlayışıyla Çalışılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak Cumhuriyet’in 100’üncü yılında başta çalışma hayatı olmak üzere doğrudan ya da dolaylı olarak temas ettikleri her bir sorumluluk alanına sosyal devlet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün dünyaya unutulmaz bir tarihi miras bırakacağına inandıklarını söyleyen Işıkhan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, aziz milletimizin duası ve Allah’ın yardımıyla, sarsılmaz bir iradeyle yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

GCM Yatırım Banner

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü kutlu olsun!”

Bu düşünce ve temennilerle dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ettiğini kaydetti.

Türkiye’nin miladı olan bu özel gün vesilesiyle millete sağlık, huzur ve esenlik dediğini aktaran Işıkhan, “İstikbalimiz ve istiklalimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü kutlu olsun!” dedi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.