Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Bakan Duyurdu: 1,6 Milyar TL’lik Hasar Ödemesi Hesaplarda

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından 1,6 milyar TL'lik hasar ödemesinin gerçekleştiğini açıkladı. Detaylar haberde...
Bakan Duyurdu: 1,6 Milyar TL’lik Hasar Ödemesi Hesaplarda
HABER GİRİŞ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, afetlerden zarar gören kayısı üreticilerine yönelik açıklama yaptı. Bakan Yumaklı hasar ödemesinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yumaklı, kayısı üreticilerine 1 Nisan-22 Eylül tarihlerinde 1 milyar 60 milyon lira hasar ödemesi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Bakan Yumaklı, şu paylaşımda bulundu:

Bakan Yumaklı Afetzede Kayısı Üreticisi
Kaynak: Twitter

Bunun yanında Türkiye’de gıda arzı ve güvenliği konusunda açıklamada bulundu.

Bakan Yumaklı, “Dünyada tarımda ezberlerin bozulduğu bir dönemde, Türkiye olarak gıda arz güvenliği ve sürdürülebilirlik adına yapısal reformları hayata geçiriyor, üretimdeki gücümüze güç katıyoruz.” dedi.

GCM Yatırım Banner

Bu reformların tarımsal üretimin planlanması, sözleşmeli üretimin geliştirilmesi ve tarım sayımının yapılması olduğunu söyledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.