Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

ARD Grup’tan toplu taşımada yapay zeka hamlesi

ARD Grup Bilişim, son kullanıcısı kamu tüzel kişisi olan yapay zekâ destekli toplu taşıma dijital dönüşüm projesi kapsamında KDV dahil 3,45 milyon euro (184,9 milyon TL) tutarında yeni sipariş aldığını duyurdu.
ARD Grup’tan toplu taşımada yapay zeka hamlesi
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, yapay zekâ destekli dijital dönüşüm alanında önemli bir iş ilişkisine imza attığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son kullanıcısı kamu tüzel kişisi olan bir proje kapsamında, “Yapay Zekâ Destekli Güvenlik Cihazları ile Toplu Taşıma Araçlarının Dijital Dönüşüm Sistemleri Projesi” için özel bir şirketten KDV dahil 3 milyon 454 bin 290 euro, güncel kur karşılığıyla 184 milyon 911 bin 253 TL tutarında sipariş alındı.

Projenin ARD Grup’un faaliyetlerine ve finansal performansına olumlu katkı sağlamasının beklendiği ifade edildi. Şirket, alınan işin özellikle ciroya pozitif etki yapacağını vurguladı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın