Alves Kablo, Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım AŞ tarafından gerçekleştirilen kablo alım ihalesini kazanmasının ardından sözleşme sürecinde önemli bir aşamaya geldi. Şirket, 172,5 milyon TL + KDV tutarındaki iş için sözleşme imzalamaya davet edildiğini duyurdu.
kolayca yatırım yapın
Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirket, 29 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleştirilen ve Enerjisa grup şirketlerinden Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım AŞ tarafından düzenlenen kablo alım ihalesini kazandı.
Bu kapsamda 172.5 milyon TL + KDV (yaklaşık 3,624 milyon dolar) tutarındaki sözleşmenin imzalanması amacıyla davet mektubu şirkete iletildi. Şirket açıklamasında, söz konusu yeni iş ilişkisinin faaliyetlere ve ciroya olumlu katkı sağlamasının beklendiği ifade edildi.