Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Alnus Yatırım yüzde 50 primli şirketten 150 bin lot alım yaptı!

Alnus Yatırım, dün 150 bin lot DERHL payı aldı. Sahip olunan payların oranı yüzde 9,65’e çıktı. Detaylar ve hissede son durum haberde:
Alnus Yatırım yüzde 50 primli şirketten 150 bin lot alım yaptı!
HABER GİRİŞ

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (ALNUS), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden DERHL pay alım bildiriminde bulundu. Açıklamaya göre Alnus Yatırım, dün 150.000 lot DERHL pay alım işlemini ortalama 17,80 fiyat ile gerçekleştirdi.

Yapılan işlemler neticesinde yüzde 9,58 olan sahip olunan payların gün sonu bakiyesinin sermayeye oranı yüzde 9,65’e yükseldi.

Alnus Yatırım’ın alım yaptığğı Derlüks Yatırım Holding A.Ş.’nin DERHL kodlu hisseleri, dün 17,71 – 18,42 lira aralığında fiyatlanırken bugün açılışı 17,8 lirada yapıp yazıma kadar 17,54 – 17,91 lira aralığında kaldı.

Aralık ortasından bu yana yukarı yönlü hareket eden DERHL payları, 17 Ocak’ya 19,97 lira ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Geçen yılın aynı dönemine göre de yüzde 55 arttı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.