Paratic Piyasalar Mobil Uygulama Icon
Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive
İNDİR

Afganistan Ticaret Bakanı 6 Gün Boyunca Rusya’da Olacak!

Afgan diplomatın ticari konuları görüşmek üzere 21 Ağustos’a kadar Rusya’da bulunacağı duyuruldu. İşte detaylar;
Afganistan Ticaret Bakanı 6 Gün Boyunca Rusya’da Olacak!
Yorum

Afganistan Ticaret Bakanı Nooruddin Azizi’nin yarın Rusya’yı ziyaret edeceği duyuruldu.

Tarım Bakanlığı, Enerji Bakanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası’nda görüşmeler yapacağı bildirildi.

Azizi’nin Rusya ziyaretinin 21 Ağustos’a kadar süreceği söylendi. Görüşmelerde ticaret meselelerine değinileceği, ticari ilişkilerle ilgili konuların konuşulacağı kaydedildi.

Afganistan Ticaret ve Yatırım Odası yetkilisi Younus Momand, Haziran’ da verdiği demeçte Nooruddin Azizi’nin St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’nun oturum aralarında Rusya’yı ziyaret ettiğini söylemişti.

Rusya’nın Haziran ayından beri Rusya Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov ile Azizi’nin Moskova’ya yapacağı ziyaret için hazırlandığını belirtti.

Bakan Azizi’nin Rusya’ya Kabil’i ilgilendiren petrol ürünleri dahil olmak üzere bir mal listesiyle gittiği ve bu listede buğday gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı açıklandı.

Bir diplomatik kaynak bugün TASS’a verdiği demeçte, Nooruddin Azizi başkanlığındaki Afgan heyetinin görüşmeler için 15 Ağustos’ta Moskova’ya geleceğini yineledi.

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Grafik Aklında yatırım fikri varsa harekete geç!
GCM Yatırım - Ödüllü ve Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Sponsorlu