Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Yeni Subaru Outback Özel Kokpiti ve Güçlü Turbo Motoruyla Geldi!

Subaru, örneğine az rastlanan Outback'i 2020 model yılı olarak New York Fuarı'nda gösterdi.
2020 Yeni Subaru Outback Özel Kokpiti ve Güçlü Turbo Motoruyla Geldi!
HABER GİRİŞ

Subaru, ilk Outback projesini 1989 yılında başlattı. Yapısal olarak o bir wagon olsa da aslında SUV’lardan farklı değildi. Simetrik AWD‘nin, Legacy tabanlı Outback’e düşünülmesiyle yol koşulları station wagon bir araç için çok yönlü hale dönüştürüldü. Subaru aile aracında arazi taşıtı mantığını Forester gibi modelinde uzun yıllar sürdürdü. Toyota’nın RAV4 ile başlattığı kompakt SUV akımı, ilerleyen zamanlarda karşımıza yeni nesil Forester olarak geldi.

2020 Subaru Outback, New York Otomobil Fuarı‘na gelerek, ne kadar tutkulu bir hale geldiğini bizlere gösterdi. Değişen dış görünüm elemanlarıyla birlikte, kokpitinde yapılan estetik hareketler ve motorun özellikle XT’de dönüştüğü durumlar gayet ilgimizi çekti. O zaman vakit kaybetmeden detaylara geçelim…

Outback’e çok bir şey yapılmamış gibi gözükse de derinlerde farklı duygular yatıyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Subaru’nun son serilerinde iyi bir yüz teması tutturduğunu düşünüyoruz. Marka, dünya genelinde öyle aşırı satışlar yapmasa da değişmeyen duruş karakteri Subaru’yu belki ömrünün sonuna kadar özel araçlar sınıflandırmasına alacak. Yeni Outback özelleştirmeleri arasında ilk dikkatimizi çeken kısım tamponları. Cross tarzının verildiği wagon model, sağlam plastik eklemelerle kaslı bir hal almış.

2020 Outback’in çevresine yapılanlar, aracı olduğundan geniş göstermiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Hacim olarak büyük olan Japon wagon, Subaru’nun son küresel platformunda yapıldı. Görsellere baktığımızda karmaşık karosere sahip model, arazi temalı noktalara vurgu yapmış. Ama bu wagon aile aracı? İşleyiş tam olarak öyle de olsa da Forester’ın hakkının yenmemesine dikkat ediliyor. Piyasadaki bir çok SUV araca baktığımızda Outback hepsinden ortalama daha fazla zemin yüksekliğine sahip.

Kullanım yerlerine göre Outback, dünyadaki en iyi çok amaçlı araç!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Arazi taşıtlarının girebildiği zorlu parkurlara girip, tavan bagajına eşyalarınızı yükleyip, güçlü motoruyla yol alacağınız doğa şartlarında, rahatlıktan başka bir şey hissetmeyeceksiniz. Kabin içerisine baktığımızda premium havayı üste taşıyan özelliklere rastlıyoruz. Malzeme kalitesi artırılarak, ortaya 11.6 inçlik yüksek çözünürlüklü ekran yerleştirilmiş. Ve dik yerleştirilen ekranda mobil cihazlara entegre olan tüm bağlantı özellikleri olacak.

GCM Yatırım Banner
Legacy ve Ascent’in turbo beslemesi Outback için de var!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Wagon görünümlü off road aracının giriş seviyesinde doğal emişli 2.5L 182 ps‘lik motora yer verilecek. Bir de Subaru’nun geleneksel XT çıkarmasında 2.4L turbo besleme ünite 260 ps ve 375 nm torku emrinize veriyor. Bir anda spor otomobile dönüşen Outback, 6.1 saniyede kalkışını tamamlayabiliyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
2020 Subaru Legacy Yüksek Güç Üreten Boxer Motorla Geldi!

2020 Subaru Outback, başında dediğimiz gibi dış kısımdaki parçalarla arazi taşıtına dönüşümü, kokpitindeki yüksek kalite algısı ve son olarak spor otomobil tepkileri veren motoruyla, daha ne olsun dedirtiyor. Japon temsilcinin bu kafa karıştırıcı wagon için siz neler dersiniz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.