Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Pagani’nin En Aşırı Huayra’sı Olan “Imola” Tanıtıldı!

Pagani, sadece 5 adet üretim kararı aldığı Imola'nın ilkinin satışını gerçekleştirdi.
Pagani’nin En Aşırı Huayra’sı Olan “Imola” Tanıtıldı!
HABER GİRİŞ

Pagani’nin V12 motorlu bir SUV düşündüğünü söylemesi ardından en agresif Huayra serisini gösterdi. İtalyan bir marka olan Pagani, hayatını otomobiller içerisinde geçirmiş kişi olan Horacio Pagani sayesinde hipercar klasmanında harikalar yaratıyor. Imola adını verdiği seri açıkçası bizi şaşırttı. Çünkü yaklaşık 4 ay önce Huayra, akıl dışı serisinin isminin Dragon olacağı söylenmişti.

Bir süredir Pagani’nin aracı üzerinde geliştirmeler yaptığını biliyorduk. Özel bir törenle sessizce tanıtılan model, sahibine teslim edildi. Aracın TopCar Design’ın kurucusu ve sahibi olan Oleg Egorov tarafından alındığı açıklandı.

Huayra bundan daha fazla dikkat çekemezdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Drag Racing ? Pagani Huayra BC & Pagani Huayra Imola #huayraimola #huayra #pagani #paganiautomobili #topcar #topcar_man #topcardesign #topcarfamily #supercar #supercars #hypercar #hypercars

GCM Yatırım Banner

Oleg Egorov (@oleg_topcar)’in paylaştığı bir gönderi ()

Imola, bir kısma kadar sahibi Egorov tarafından oluşturulmuş. Kısaca onun zevklerine göre inşa edilmiş. Sahibi aracının tampon kısımda agresif karbon fiber parçalar kullanmasını ve bunların üzerine de parlak turuncu malzeme olmasını istemiş.

Parlak kısımlar lipin köşeleri, alt hava menfezleri, far etrafına ve kaputun orta bölümüne verilmiş.

Imola’daki özel isteklere yan ve arka kısımda devam edilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Altı kollu devasa parlak jantlar arkasına gelen etek kısımları da bilindik Huayra’larda olan gibi değil. Şekli değişmiş karbon eteklerin üzerine turuncu çizgiler verilmiş. BC ve BC Roaster’den çok farklı görüntüler veren bir varyant olmuş.

Huayra Imola’da tavan parçası ve yeni arka kanatla beslenen hiper otomobilin 760 Zonda serisinin ilham kaynağı olduğu anlaşılıyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Pagani 17 Milyon Dolar Değerindeki “Barchetta”yı Goodwood’a Getirdi

Motor kısmına dair bilgi olmasa da AMG temelli V12 motorun 745 beygir üzerinde ve 1.300 nm tork üretecek hale getirilmesini bekliyoruz.

Aracın bu ilk örneği sahibine teslim edilse de yapılacak 4 adet Imola daha var. Kalan örneklerin satışı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Sonuç olarak milyon dolarlık hız araçlarında gözde olan Huayra’nın şimdilik en sıra dışı olanı çıkmış oldu. Belki Drogon halen daha bir sürpriz olarak sonrası için bekletildiğini düşünüyoruz. Son Huayra’ya dair sizin yorumlarınız neler olur?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.