Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Renault Kangoo Z.E Concept Yeni Nesli İşaret Ediyor!

Renault, değiştirdiği tasarım anlayışını şimdi de ticari aracı Kangoo'ya aktarmaya hazırlanıyor. Z.E elektrikli haliyle vurgulanan VAN, 2020 yılına çok hızlı giriş yapacak!
2020 Renault Kangoo Z.E Concept Yeni Nesli İşaret Ediyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Renault’un B sınıf ile D sınıf arası modelleri, her zaman akranlarından bir adım üstte olacak halde geliştirilmiştir. 90’lı yıllarda sahne alan Safrane ve Laguna gibi premium modeller bunun ispatı. 1997 yılında pratik taşımacılıkta gözde olan Kangoo’nun 2007 yılına kadar ilk nesli devam ettirildi. Kendi içerisinde farklı yolcu donanımlarıyla güçlenmiş, dizel motoruyla ekonomik bir ticari olmayı başarmıştı.

Kangoo II 2007 yılının sonunda gösterilmiş ve bize göre Renault beklediğini almamıştı. Karşımızdaki Z.E Concept ise VAN modelin son neslini bizlere gösteriyor. Elektrikli tipini aslında temsilci Z.E adı altında 2011 yılında sunsa da, çoğunluklu Fransa içerisine verildi. III. Kangoo’da radikal duruş kararları alınmış ve genel model gamına uyumlu tasarlanmış.

Kangoo’nun gelecek nesli naklen karşımızda duruyor.

2020 Yeni Kangoo Z.E KonseptSon Renault aracında gelinen nokta tartışmasız çok iyi. Üzerindeki Z.E takısını şimdilik bir kenara bırakarak, 3. nesil üzerinde neyi vermek istemişler kısmına bakalım. 2020 yılına hazırlanan Kangoo bu karoserle çıkış yaparsa, rakiplerinden Doblo ve Caddy‘nin işi zorlaşacak.

Günümüzde ticari ile binek araçlar arasında farkların kalmadığına dair Kangoo iyi bir örnek oldu.

2020 Yeni Kangoo Z.E Konsept Ön GörünümClio 5’de aldığı kararlı ve net halinin ardından, Renault Kangoo çevresinde ince bir işçilik yapılmış. Ön yüz hatları bire bir olmasa da bir Talisman, Magane veya Kadjar izlenimi veriyor. Farlardaki LED düzeni ve krom ızgara bölümleriyle kalite seviyesi aktarılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda tanıtımını yaptığımız Symbioz Konsept’in etkilerini ilerleyen yıllarda göreceğimizi söylemiştik!

2020 Yeni Kangoo Z.E Konsept ProfilRenault’un yeni Kangoo’da verdiği mesaj, radikal şeyler içeriyor. Işıklı ön yüz süslemelerin ardından yan kısımda kameralı dikiz aynasının ve sürgülü kapı kısımlarına verilen ayrıntıları bir araya topladığımızda, Renault bu aracın standartlarını beklemediğimiz seviyeye çıkartacak.

GCM Yatırım Banner
Ticari araçların tasarım ikonu olacağını henüz üretilmese de şimdiden diyebiliriz.

2020 Yeni Kangoo Z.E Konsept Arka Görünüm“Southern Gray” boyanın manasının olduğunu atlarsak, ileri görüşlü tasarım duruşunda, C stop tipinin ışıklı şerit kanatlarıyla bütünleştirilmesi, Kangoo Z.E’nin gelecek neslinde farklı bir döngüye gireceğini aktarıyor.

Kafanızdan bazı spesifik ayrıntıları silerek, Kangoo’nun 2020 standart halini canlandırabilirsiniz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Bundan kastımız ise; en üst donanım paketinde aynı LED aydınlatma düzeninin olabileceği ihtimalini atlayarak ızgaranın, dikiz aynasının veya etrafında dolanan ışık çizgilerini bir süreliğine masanın üzerine koyarak, ticari aracın son nesliyle erken taşınabiliriz. Yaklaşan Kangoo ve Kangoo ZE üretim modelleri Fransa’nın kuzeyinde bulunan MCA Maubeuge tesisinde inşa edilecek. Fransız şirket, kademeli olarak bu fabrikasına 500 milyon dolar yatırım sözü verdi.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Renault’un Elektrikli Yapıdaki EZ-FLEX Aracı Her Kesimin Yardımcısı Olacak!

Ne yazık ki Kangoo Z.E’nin motor bilgileri hakkında bir şey söylenmedi. VAN modele ilk koyulan elektrik tesisatında 22 kWh lityum iyon piller vardı ve 170 km menzil verebiliyordu. Şundan eminiz ki aradan geçen 9 sene sonunda Kangoo Z.E’nin tamamı elektrik veya hibrit destekli motorlarıyla VAN dünyasını ele geçirmek için hareket edeceğine inanıyoruz. Aracın genel yapısı hakkında sizin kafanızdan geçenler nelerdir?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.