Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Opel Corsa Havalı Kişiselleştirme Paketlerine Kavuştu!

Opel'in emektar 5 kapılısı Corsa için çok güzel duran kişiselleştirme paketleri getirilmiş.
2020 Opel Corsa Havalı Kişiselleştirme Paketlerine Kavuştu!
HABER GİRİŞ

Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk görselleri ile birlikte tüm özellikleri açıklanan 6. nesil Opel Corsa, herkesin hoşuna gidebilecek bazı aksesuar paketlerini aldı. 1983 yılından bu zamana kadar A tipi ile başlayan süreçte F tipine kadar gelinmişti. Jenerasyonlar arasında sürekli geliştirilen ve sağlam satış rakamlarıyla hareket eden Corsa, Opel’in PSA bünyesine geçmesiyle Alman/Fransız karakterlerini otomatik olarak almıştı.

Çok ayrı platformda ele alınan Corsa, Peugeot 208 ile aynı mimaride üretilerek, tamamen elektrikli varyanta da sahip olmuştu. Kişiselleştirmeler eskiden bu kadar yoktu. Daha üst sınıflarda olan ayrıntılar artık alt sınıflara daha fazlasıyla gelmeye başladı. Son örneklerden birisi de Corsa için hazırlanan özel dizayn paketleri!

Corsa’nızı GS Line gibi gösterebilirsiniz!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Müşteriler parlak siyah alt etekler ve yan eşiklerle çok daha sportif bir araç hissiyatı oluşturabilirler. GS Line gövde kitinin haricinde farklı renk paketleri ile GS Spor paketi de tercihler arasında.

Ortamda dikkatleri daha fazla çekecek unsurların başında sanırız şerit çalışmaları gelir. Sportif görünüme kesinlikle daha fazla katkısı olan şerit çıkartmalarını siyah ve beyaz şekillerde aracın farklı bölgelerine isteyebileceksiniz.

Opel, 5 farklı jant seçeneğini Corsa’ya getiriyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==17 inç büyüklüğünde beyaz, kırmızı, mavi ve siyah olarak sunulan 5 farklı lastik setiyle sunulacak. Özelleştirilebilecek diğer alanlar, beyaz, kırmızı, siyah ve mavi renkte olabilen ayna kapakları ve ızgara çubuklarıdır.

GCM Yatırım Banner

Kabin içerisinde herkesin hoşlanacağı vurgular gerçekleştirilmiş. Gösterge paneli ve iç dikiz aynası kapakları için değiştirilebilir renkli vurgular verilmiş.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
2020 Yeni Opel Corsa-e Dünyadaki İlk Elektrikli Ralli Aracı Olacak!

Aksesuar yelpazesi ayrıca arka koltuktaki yolcular için esnek bardak tutucular ve kancalar, elbise askıları, tablet tutucular ve katlanır masa gibi çeşitli FlexConnect özelliklerinin de dahil olduğu çeşitliliğe yer verilmiş.

Corsa’nın genel olarak güzelleşen kupa yapısına gelen bu canlandırıcı paketler, aracın ruhuna uyumlu olmuş. Fiyatlandırması ne kadar olur bilememekle beraber, ülkemizde ne zaman sunulur emin değiliz. Opel’in Corsa için oluşturduğu aksesuarlar için siz ne düşünüyorsunuz!

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.