Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Mitsubishi, Ford Ranger Raptor’ı L200 Triton Absolute ile Durduracak!

Mitsubishi, yeni nesil L200 için daha hırçın Triton Absolute Konsept'i Tayland Fuarı'nda tanıttı!
Mitsubishi, Ford Ranger Raptor’ı L200 Triton Absolute ile Durduracak!
HABER GİRİŞ

Pick-up dünyasındaki yerini her daim korumak isteyen Mitsubishi, Tayland Bangkok Otomobil Fuarı’nda hediye paketinden süslü bir L200 çıkardı. Kamyonet alanında hakimiyeti yüksek Toyota, Ford, GMC vb. markaların ayrı modifiye birimleriyle çıkardıkları özel araçlara karşı Mitsubishi, Triton ile boş olmadığını gösterdi. Önceden de bir takım direkt araziye yönelik geliştirmelerini hatırlıyoruz.

Sunum esnasında yakışıklı L200 Triton Absolute‘nin konsept olduğu söylense de bize göre üretim hattına hazır! Ve yine bizim düşüncemize göre Ford’un Ranger Raptor’un yaydığı aleve, bir nevi su dökülme olacak. İşte detaylar…

L200 geliştirmesinde farklılıklar ve üzerine yüklenen Triton kimliği açıkça belli oluyor!

Yeni Mitsubishi L200 Triton Absolute KonseptSiyah L200 kostümü üzerine parlak düğmeler dikilmiş. Eclipse Cross 4×4’ten itibaren bu zaman kadar gelen Japon marka yüz hatları, kamyonet modelinde yeni bir tarzın dönüşümü oldu. L200, Mercedes X Class, VW Amarok, Toyota Hilux ve Nissan Navara’ya göre daha asi bakışlar altında, sert mizaç gösteriyor.

Triton Absolute’in hazırlanışı normalden daha sert ve zorlu yollar için.

Yeni Mitsubishi L200 Triton Absolute Konsept Ön GörünümParlak parçalar aydınlatma etrafında ve dön difüzör bölgesinde kullanılmış. Aracın ağırlığını rahatça karşılayacak çeki demiri bölgesi kırmızı parça detaylarına sahip. Tavana konumlu LED aydınlatma grubu, tarz duran bir kalıp içerisinde.

Mitsubishi üretim öncesinde araca insanların ne kadar yatkın olacağını ve isteklerinin hangi boyutta olacağını ölçecek.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==5 cm kadar yüksekliği artırılmış süspansiyon sistemi sayesinde yeterli zemin yüksekliğine çıkartılmış. Keza arazi ortamları için olmazsa olmazlardan lastikler de dişli ve marka olarak Falken Wildpeak seçilmiş. Profil detaylarında dikkat çeken nokta karbon fiberden yapılan çamurluklar.

GCM Yatırım Banner
L200 Triton Ablosute konsept hatları arka kısma kadar sağlam çözümlerle ilerletilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Yeni nesliyle büyütülen stoplar, standartı ile aynı. Yine gri renkli parçalar arasına bagaj kulpu ve tamponda eklenmiş. Çamurluk üstlerine Absolute yazılmış. Motor konusunda ulaşabildiğimiz bir bilgi şu anlık yok. 184 ps güçle gelen 2.4L dizel üzerinde nasıl bir artırılma olur, onu daha sonra öğreneceğiz. Ancak tahminlerimizi söyleyebiliriz!

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Mitsubishi Geleceğin Outlander’ını Gösterdi: “Engelberg Concept”

Bir ihtimal DI-D dizel ünite yazılımla ortalama 40 beygirlik artışa uygun görülebilir. Mitsubishi, L200 Triton Absolute’yi üretime alana kadar insanlara uzaktan izletecek. Üretim olacaksa da bile bunun 2020 yılından önce gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor. Japon L200’ün yeni arazi giysisi sizce nasıl olmuş?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın