Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Mercedes’in EQC SUV Sonrası Planlarında “EQS Sedan” Olduğu Doğrulandı!

Mercedes'in ilk elektrikli SUV atağından sonraki planları açıklandı. İşte detaylar...
Mercedes’in EQC SUV Sonrası Planlarında “EQS Sedan” Olduğu Doğrulandı!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Alman markanın ileri yönlü planlarının ilk elektrikli projesi EQC‘yi bildiğiniz gibi bir süre önce tanıtmıştı. Orta bir modelden işe soyunan Mercedes’in bundan sonra hangi modeli elektrikliye çevireceği merak ediliyordu. Geçtiğimiz aylarda sokaklarda farklı yapıda bir prototipin görüntüleri gelmişti. Sessiz bir şekilde ilerleyen büyük hacimli sedanın Mercedes’in bir sonraki EQ atağı olarak söylendi.

Autocar‘a göre Daimler’in amiral sınıfa hitaben, S Serisi‘ne özel bir tamamı elektrikli sedan çıkartacağı doğrulandı. Ancak bu sefer farklı bir platformda araç yapımına girileceği söylendi. Verilen bilgilerin içerisinden en çok dikkat çekeni yeni modelin bildiğimiz S Serisi’nden biraz farklı olacağı. Buyurun detaylara geçelim…

Yeni EQS’in Yapısında CLS’de Olacak

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==EQC SUV Mercedes’in Bremen fabrikasında üretiliyor. Ve önümüzdeki yaza araç teslimatları yapılacak. EQA ile aynı zamanlarda düşünülen EQS‘in yapısal olarak CLS’ye yakın olacağı bildirildi.

Gran coupe yapıda olacak elektrikli sedanın, EQC’de olduğu gibi çift elektrikli motorla hareket ettirilmesi bekleniyor. Şu andaki ünite 402 ps güç yanında 765 nm torkla sunuluyor. Amiral kavramına özel pil paketleri ve güçlerin getirileceği de kaçınılmaz.

Mercedes Gelecekte Sayılamayacak Kadar EV Model Yapacak!

Mercedes'in Gelecekte Sayılamayacak Kadar EV Model Yapacak!Alman markanın planlarına baktığımızda ucu bucağı gözükmeyen bir elektrifikasyon hazırlığı var. İmalat süreci tamamlanan EQC – EQS – EQA’dan sonra EQ Power plug-in hibrit ve EQ Boost hafif hibritlerinden dahil olduğu 130’a yakın elektrikli araç üretilecek.

GCM Yatırım Banner

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Mercedes EQ Elektrik Sınıfına C Klass Sedan Versiyonunu Katacak!

AMG tarafından neler yapılacağı merak konusuydu ve o konuyada açıklık getirildi. Mercedes – AMG‘nin tanışma kutlamaları devam ederken, ileride tamamı elektrikli bir spor otomobilin de çıtlatması yapıldı. Gelen bilgiler şimdilik bu kadar. Detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın