Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Mercedes-Benz GLS’nin Yapısı Düşündürücü!

Mercedes'in en büyük SUV'u ve S Klas'ın 4x4 alanını temsilen çıkan GLS'ye dair ilk dijital yorum geldi!
2020 Mercedes-Benz GLS’nin Yapısı Düşündürücü!
HABER GİRİŞ

Mevcut GLS, 2012 yılında beri heybetli görüntüsüyle satılmakta. Öncesinde GL Class adı altında satılan araç, Stuttgartlı üreticinin en büyük SUV’u oldu. Yeni neslinde gelen “S” takısıyla kimlere hitap ettiği anlaşılıyordu. GLS, Mercedes’in amiral sınıf temsilcisi S Series’in 4×4’e dönüştürülmüş haliydi. Halen daha testleri süren GLS’nin en dikkat çekici dijital çalışması yayınlandı.

Prototipleri ilk kez görüldüğünde “E Sınıfı olabilir mi?” diye GLS’ye karşı küçümseyici yorumlar yapılmıştı. Yüz hatları tahmini zor olmamakla beraber, donanımsal anlamda fark yaratacağı söylenmişti. Bakalım yeni 2020 GLS hakkında başka neler konuşulmuş!

2020 GLS’de Mercedes ön stil parçalarına sahip olacak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Frontal stilinde belirgin Alman ögeleri ön plana çıkıyor. Yine çift, kalın çubuklu ızgara ve tam ortasına yerleştirilen logoyu görüyoruz. Şikayet konusu olan kısım ise farları. Gerçek bir yorum yapacak olursak bize göre de etkileyici değil! Araca göre dar ve ufak kalmış. Bu, dijital görselde de prototipde de rahatlıkla farkedilebilir.

BMW’nin amiral alandaki SUV’u X7‘yi nasıl gösterdiğini biliyoruz. Markanın en büyük böbrek ızgara harekatını başlatan modelde geri kalan parçalarda yapısına uygun genişlik ve büyüklükte inşa edilmişti.

Dönelim diğer markalara. Arazi uzmanlığında kendini çok iyi bir konuma getiren Lexus GX Serisi, görünümüyle gelen lüks anlayışı her daim hissetirebiliyordu. Keza 4×4 araçlarda teknoloji destekli lüks yaşam alanında söz bırakmayan Range Rover‘da GLS’den daha pahalı bir araç olarak duruyor.

GCM Yatırım Banner

2020 GLS’nin çıkışı henüz belli değil ancak tahminler 2019 Eylül’deki Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda sergileneceği yönünde. Mercedes’in en büyük SUV’u yıl sonunda anca satışa çıkacak gibi duruyor. Peki aracın görüldüğü kısımları çerçevesinde sizin yorumunuz ne olur?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.