Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Genesis G90’nın Amerika için Tanıtımı LA Auto Show’da Gerçekleştirildi!

Amerika pazarının sevdiği lüks markalardan birisi olan Genesis'nin G90'ı ABD için tanıtıldı.
2020 Genesis G90’nın Amerika için Tanıtımı LA Auto Show’da Gerçekleştirildi!
HABER GİRİŞ

Hyundai’nin premium ABD pazarı modeli Genesis, G90’nın makyajlı versiyon tanıtımını çok öncesinde yapılmış olsa da ABD için tanıtımı yeni gerçekleştirildi. 2019 model yılı olarak kapsamlı bir makyaj operasyonu geçiren G90, aynı zamanda Kia K900’ün de genetik kardeşi oluyor. Koreli grubun son dönem makyaj anlayışı daha çok kasa değişimi gibi yapılıyor. 2020 Hyundai Grandeur’un makyaj adı altındaki dönüşümüne buradan bakabilirsiniz.

Genesis’in amiral tarafını temsil eden G90’nın çok sağlam ve güçlü motorları bulunuyor. Hyundai’nin en iyi yaptığı tasarım anlayışlarından birisi de istediği aracı sınıfına göre iyi bir görüş açısıyla üretmesi. G90’un bakışlarına baktığımızda onun bir amiral olduğunu rahatlıkla anlıyoruz. Detaylar aşağıda;

Genesis G90 çok fazla Amerikan duruyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==İş adamlarının sevecek bineceği G90’nın gümüş ızgarası baklava desenlerine sahip ve araç tasarımına tam olarak oturmuş. Sade gibi duran farların verdiği hissiyat ve çamurluğa uzatılan ilginç LED’leri, ayrıcalıklı kısımlar arasında.

Genesis G90’nın önceki incelememizde de olduğu gibi kokpiti dışı kadar radikal vuruşlara maruz bırakılmamış. Teknoloji bakımından geliştirilmişti. Genesis’in yaptığı Apple CarPlay, Android Auto ve Mirror Link için destek yazılımı eklerken, 12.3 inçlik dokunmatik ekran güncellenmiş. Ek olarak, bilgi-eğlence sistemi haritalar ve yazılımlar için kablosuz güncellemeleri desteği getirilmişti.

Konfor üzerine yapılan güncellemelerde Genesis, iç mekanda daha sakin yolculuklar için G90 için Aktif Gürültü Engelleme özelliğini getirmişti. Aynı zamanda uyarlamalı kontrol edilebilen süspansiyon, titreşimi en aza indiren donanıma sahipti.

GCM Yatırım Banner
Güvenlik ve motor kısmında taviz verilmemiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==2020 G90 ile standart olarak Şerit Takip Yardımı, Arka Çapraz Trafik Çarpışma Önleme Yardımı, İleri Çarpışma Önleme Yardımı, Güvenli Çıkış Yardımı ve Otoyol Sürüş Yardımı gibi temel güvenlik özellikleri alıyor. Otomobilde ayrıca yolcu tarafı diz hava yastığı da dahil olmak üzere, standart olarak 10 hava yastığı bulunuyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Genetikleri Aynı Olan Koreli Amiraller: “Genesis G90-Kia K900”

ABD’li müşteriler iki farklı motorla G90’nı alabilecek. Birincisi G70’in de kullandığı 3.3L V6 motor. Üniteden 365 ps ve 509 nm tork değeri alınıyor. Tork standart olarak arka tekerleklere gönderiliyor olsa da dört tekerlekten çekişle de sunulabiliyor. G90’ı almak isteyenler daha fazla gücün peşine düşerlerse diye Genesis, 5.0L doğal emişli V8 420 psve 519 nm tork değeri ile kullanıcılara sunuyor. G90’nın 2019 yılının Aralık ayında satışları başlıyor ve fiyatları da yine Aralık ayı içerisinde açıklanacak.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/2Ç Kar/Zarar 35.99%/64.01%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın