Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Güncellenen Geely Boyue Pro SUV “En Akıllısı” Olarak Görülüyor!

Çin'in en güzel SUV modellerinden birisi olan Geely Boyue (Emgrand X7)'ye güncelleme yapılarak onun en akıllısı olması sağlanmış.
Güncellenen Geely Boyue Pro SUV “En Akıllısı” Olarak Görülüyor!
HABER GİRİŞ

Emgrand X7 olarak da Güney Amerika’da satılan Boyue‘nin güncellemesi yapıldı. 2016 yılında Emgrang X7 olarak çıkması planlanan ancak sonrasında Geely’nin alt markası olan Çinli firma, görevini farklı bir isimle sürdürüyor. Yani iki ismi de araç üzerinde kullanmamız mümkün.

Emgrand X7, Çin kültürel çizgilerini Avrupa yüzlerine çeviren Peter Horbury başkanlığında kendi ekibi tarafından geliştirildi. Geely’nin en başarılı sportif SUV modeli, bir takım değişim süreçlerinden geçirilerek, sağlanan teknolojiler sayesinde “süper beyin” yakıştırmaları yapılıyor.

Geely Boyue’nin değişimlerinin bir kısmı dış yapı yeniliklerini kapsıyor.

2020 Geely Emgrand X7 Dokunmatik Ekran 5G TeknolojisiEmgrand X7’nin dış yapı ve donanım güncellemesi en son 2018 yılında yapılmıştı. Bu süreç arasında aracın satışlarının 700.000 adet olduğu aktarılmıştı. GKUI19 adlı akıllı bir yazılım sistemini taşıyan ekranla gelen aracın, içeriğinin tümü, Çinli tarafından bağımsız bir şekilde geliştirildi.

GKUI19, Android tabanlı bir bilgi-eğlence sistemidir. İnsanların detaylarını fark edeceği iki özellikle gelen Boyue, en akıllı SUV olarak markası tarafından lanse ediliyor.

E01 seti ile gelen Emgrand X7, 5G çağına adım atıyor.

2020 Geely Emgrand X7 Kokopit“Her şey internette” çağını SUV bir araçta başlatan Geely’nin GKUI19 dokunmatik ekran sisteminin temeli anlatılmakta. Aracın kokpit elemanlarında gösterge panel düzeneği dijitaliyle değiştirilmiş. Yenilenmiş olarak gördüklerimiz arasında vites kolu, ortam aydınlatmaları ve yeniden ele alınmış bir orta konsol bulunuyor.

GCM Yatırım Banner
Özel geliştirilen sistemle akıllandırılan X7’nin dış kısımdaki hafif güncellemelere bakalım.

2020 Geely Emgrand X7 Izgara ve TamponStil bakımından eskiden olduğu gibi güçlü bir çizgide olan Boyue’nin tamponun siyah açıklık kısımları biraz daha yukarıya taşınarak, daha güçlü bir izlenim veriyor.

Çinli imzası taşıyan Cosmoc ızgaranın derinliğine dokunulmadan, genişletilmesi yapılmış. LED farlar ise daha belirgin duruyor.

Emgrand X7’nin arka kısmı da yenilemeden nasibini almış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Avrupa yüz ve hatlarını taşıyan SUV’lardan farkı olmayıp, güzel bir araç izlenimi veren SUV’un bagaj kapağı sorunsuz yükleme yapımları için büyütülmüş. Çekici kısımda ise stop farlar eskisine göre biraz daha büyütülüp, krom şeritle bağlantı kurulması, arkadaki hissiyatı iyi derecede artırmış.

Geely Boyue’ye bir motor takviyesi daha yapılmış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==1.8L bir motorla çıkışını yapacak Boyue, 184 ps güç ve 300 nm tork sağlıyor. Turboşarjlı motorun bu versiyonda aktarımları 7 ileri çift kavramalı vitesle yapılıyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Çinli Aiways’in Elektrikli U5 SUV’u 14 Bin Km’lik Yolculuğa Çıkartılıyor!

1.8L haricinde yeni geliştirilen 1.5L güç merkezi, 177 ps ve 255 nm tork veriyor. Yeni geliştirilen motorda aktarımlar 6 ileri otomatik şanzımanla yapılıyor ve yakıt tüketimi değerlerinde 1 Lt kadar avantajlı olduğu söylendi.

Kupasında göze çarpan değişimler geçiren Emgrand’ın Cosmos ızgarası ve arka stop düzeni güzel düşünülmüş. Haricinde,

Eklenen 1.5L 177 ps‘lik motorunda seçim ve değerleri ile iyi izlenim bıraktığı söylenebilir. Geely’nin bünyesindeki SUV aracın şekil ve teknolojisine on puan verebiliriz. Sizce Boyue aracın yenilemesi nasıl olmuş?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.