Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Yeni VW Multivan 6.1 Ailesine Gelen Yüksek Teknoloji Güncellemesi!

VW'nin lider ticari ürünleri Transporter, Carevella ve Multivan'a sağlam güncellemeler getirilmiş...
2019 Yeni VW Multivan 6.1 Ailesine Gelen Yüksek Teknoloji Güncellemesi!
HABER GİRİŞ

T1-Tip 2 ile başlayan taşımacılık hikayesi, 1950’li yıllara dayanmaktadır. Ardından gelen T3-Tip 2’ler 90’lı yıllara kadar sürdürülmüş, T4’de gelindiğinde ise Transporter dünyada ticari araç alanında iyice söz sahibi olmuştu. 2016 yılında son geçirdiği güncellemenin ardından T6 ile çıkış yapan VAN, 2019 yılı için tahmin edemeyeceğiniz özellik ve yeniliklere kavuşturulmuş.

T6.1 (6. serisi makyaj operasyonu) ismiyle anılacak 2019 Transporter, Caravella ve Multivan, ailenin diğer modellerinden aldığı yansımalarla kendini daha lüks göstermiş. Yeni nesil ticari aracın baskın olacağı kısım, kesinlikle kabin ve özelliklerinde olacak. İşte detaylar…

Tanıtımı yapılan Multivan’ın modern duruşu bulunduğu sınıfın üzerinde.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Geneli itibariyle ön kısımda Touareg’ten gelen bir bakış kümesi var. Makyajlamada VW, far ve ızgara hatlarını büyülterek, içeriklerini tamamen değiştirmiş. Zengin duruşunun ardından mercekli LED teknoloji farları ve büyük bir alanı kaplayan ızgarası fark yaratıyor.

Alman marka sizi her daim farklı bir araçta gibi hissettirecek!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Tasarımcılar eskiden mi çok çalışıyorlardı günümüzde mi? Tek tip yüz haline gelen marka otomobilleri VW’ye hissedilir derecede yansıdı. Amerika pazarında boy gösteren yeni nesil Jetta ile Caravelle, Transporter ve Multivan arasında bakış benzerlikleri olacak. Yan kısımda çamurluğa uzatılan Bulli sinyal detayı, aracın dış yapısında sevilecek noktalar arasına alınabilir.

Kokpit içerisinde yapılan birkaç hareket, ortamı değiştirmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Tüm yol şartlarında en iyi konforu hedefleyen Alman Volkswagen, orta konsol ve çevresinde iyi çalışmalar yapmış. 8 inç gösterge paneli süsleme eki sonrasında, orta kısma ise üçüncü nesil (MIB3) 9.2 son nesil dokunmatik yerleştirilmesi dikkat çekiyor. Entegra SIM kartla çevrimiçi tabanlı işlevler ve hizmetler sağlanacak. Genel olarak iç kısımda araçların üzerinden eski görüntü alınarak, daha modern ve lüks kabin anlayışına geçilmiş.

GCM Yatırım Banner
Kafamızı kaput altına çevirdiğimizde ABT’den gelen bir takım geliştirilen motora rastlıyoruz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Alman mühendislerin motorları da güncelleme programına sokması sonunda 2.0L dizel beygir aralıkları 90 ile 196 ps oldu. Yine 2.0L TDI yanına ABT ile geliştirilen bir elektrik motorun varlığından bahsedildi. Hafif hibritin haricinde, ne zaman çıkış yapacağını bilmediğimiz bir tamamı elektrikli üniteden bahsedildi.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Nissan’ın Yüksek Tavanlı Kei Aracı 2020 Dayz İspanya’da Görüldü!

VW’nin beğenilecek tarzda yaptığı dış görünüm ve kokpit dizaynları, yine bir ticari araca lüks bir binek otomobil hissiyatının verilmesine şahit oluyoruz. ABT ile olan elektrikli motor çalışması da olaya verdiği önemi gösteriyor. Yeni Transporter, Carevella ve Multivan için nasıl bir yorum yaparsınız?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.