Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Yeni Mitsubishi L200 Pick-up Eclipse SUV Tadında Kendini Gösterdi!

Mitsubishi'nin 1978 yılından beri üretimde tuttuğu L200 Kamyonet, yeni yüz hatları ve göz doldurucu donanımlarla geliyor!
2019 Yeni Mitsubishi L200 Pick-up Eclipse SUV Tadında Kendini Gösterdi!
HABER GİRİŞ

Kamyonet sınıfında kalitesini bozmadan, efsaneler arasında ilerleyen L200, 40 yıllık hizmetine yeni yüz hatlarıyla devam ediyor. Japon temcilci L200’ü 1978 yılında gayet kompakt bir yapıda çıkartmış. “Triton” ismiyle de anılan Japon kamyonetin en sağlam duruşunu 2. nesilde yaptığını söyleyebiliriz. Mekanik alt yapı o yıllarda olabildiğince en sağlam şekliyle insanlara sunulmuştu.

5. nesle uygulanan makyaj ardından daha yakışıklı hale gelen L200’ün asıl değişimi off road yetenekleri ve güvenlik paketlerinde olmuş. Tayland/Bankok’ta tanıtılan karizmatik pick-up üzerinde daha fazla kafa yoruluş. L200’ün donanım ve teknik detaylarına buyurun beraber bakalım!

Mitsubishi, 5. jenerasyonu kesinlikle bu şekle dönüştürmeliydi.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==L200’ün ilk teaser görselinden bile bizi heyecanlandırmıştı. Kamyonetin, markada kullanılan ortak tasarım ilişkisinden gideceğini biliyorduk. Revizelere, ön kısmın tamamının yenilemeye maruz bırakılmasıyla başlıyor.

5. neslini hiç de güzel göstermeyen basit farlarından kurtulup, Eclipse yüz hatları yüklenmiş. Yeni tip ızgara, kavisli giden parçalar sayesinde L200’e güzel bir duruş veriyor.

Güncelleme sonrası L200 de Amarok, Hilux ve Ranger kadar iddalı oldu.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==4. nesilde havalı duruşları yakalayan L200’ün sonrası çalışmaları istenilen gibi olmamıştı. Aynı yapı Fiat Fullback tarafından da kullanılmıştı. Japon temsilci ön kısımda genel olarak yenileme sonrasında daha geniş ve kararlı duruşlar sergiliyor.

GCM Yatırım Banner
Kokpitine geçildiğinde birkaç noktada değişim tespit ediyoruz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Direksiyonun tasarımı değiştirilmiş. Beraberinde fonksiyon tuşları artırılmış. Kadranlar farklı renklendirilirken vites, orta konsol, ekran ve klima kontrollerinde değişim göremedik.

Dış kısmından, daha çok kasa değiştirmiş gibi duran L200’ün off road şartları bir adım öteye taşınmış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==2019 model yılıyla gelecek kamyonetin en büyük yeniliği bu olsa gerek. Zemine göre kendi ayarlamalarını yapabilecek L200 kum, çamur ve kaya gibi farklı ortam alt yapılarını yeni off road moduyla sürüşleri gerçekleştirecek. Bunların kullanım isimleri Super Select ve Easy Selecek şeklinde ayrılmış.

Sistem içerisinde yine sürücüden bağımsız olarak motorun güç dengesi, frenaj ve şanzımanın doğru kullanım yenilikleri olacak.

Makyajlı L200, daha fazla güvenlik unsuru ile sınıfının en güvenli aracı olabilecek seviyeye çıkartılmış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Mitsubishi L200 sizi çarpışmalara karşı maksimum koruma sağlayacak. İlk olarak çarpışma önlemi sistemi sayesinde dalgın anlarınızda koruma sağlayacak. Kör nokta ve aracın çapraz yerlerinden gelecek yanlış hareketlere karşı L200’e güvenlik asistanları verilmiş.

Duymadığımız özellikler arasında; aracın yanlışlıkla yapılan gaz tepkilerine karşı önlem alınması. Bu güvenlik unsuru sayesinde ayağınız gaz pedalına yanlışlıkla gereğinden fazla dokunursa, L200 bunu algılayarak durma eğilimine geçecek.

Motor aynı kalacak, şanzıman değiştirilecek.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==2.4L dizel motor düzeni bozulmayacak. L200 yine 184 ps güç ve 430 nm tork ile ticari ve günlük yaşantıda görevini yerine getirecek. Aktarım organının 5 ileri otomatik şanzıman artı 6 ileri ileri mauel şeklinde.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Mitsubishi L200 “Barbarian SVP II” ile Karakter Değiştiriyor!

Mitsubishi’nin yeni tasarımına kavuşan kamyoneti L200’e yerinde bir müdahale olmuş. Off road modlarıyla dikkat çeken pick-upın güvenlik ekipman düzeyi de sağlam. İlk olarak dünyada Tayland’da satışları yapılarak, sonrasında farklı 150 ülkeye ihracatı için start verilecek. Güzel kamyonet hakkında sizin görüş ve yorumlarınız nelerdir?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.