
Güney Koreli otomobil üreticisi Ssangyong, 4×4 kamyonet sınıfı rekabetine sağlam bir ürünle geldi. Musso ismini verdikleri bu kamyonet özellikle Japon Hilux ve L200‘ü gözüne kestirmiş. Hatta güncel SUV modellerinin diğerlerinden ucuz olmasını da göz ününe alırsak, satış rakamıyla Musso’da da patlamalar yapabilir. Son yılların kasalı araç çılgınlığına katılan Ssangyong’u bizler e-SIV SUV EV ile Cenevre Fuarı‘na gelmesini bekliyorduk. Açıkçası pick-up sınıfıyla kendini göstermesi ile ters köşe yaptı diyebiliriz.
Markanın genel karakteristiği; bir modelini önceden görmüşseniz motor ve lüks donanım paketlerini geniş tuttuğunu da görmüşsünüzdür. Satın almaya gittiğinizde paranız karşılığı iyi hizmet alıyorsunuz. Keza yeni Musso pick-up modeli için de birebir aynı olmuş diyebiliriz.
Gerçekten kıvamında ve iddialı bir yapı görüyorum.Musso için de 2.2L 181 hp’lik ve 430 nm tork üreten ünite verilmiş.
Musso, diğer Ssangyong modelleri gibi oldukça güzel olmuş ve yine fazlası verilmeye çalışılmış. Fiyatı daha netleştirilmemiş olsa da donanımlara göre aralıkların çoğu firmadan avantajlı olacağını kesin olarak söyleyebilirim.
İlginizi Çekebilir :
Güç ünitesinin farklı seçenekleri veya daha çok güç üreten versiyonu alacak mı zaman gösterecek.