Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Türk Tasarımcının Dikkat Çeken Yeni 2019 Tesla Model S Yorumu!

Dünyada elektrikli araç akımını başlatan Model S'in bağımsız bir tasarımcı tarafından 2. nesli düşünülmüş.
Türk Tasarımcının Dikkat Çeken Yeni 2019 Tesla Model S Yorumu!
HABER GİRİŞ

Tesla’nın 2019 yılı içerisinde birkaç modelinde değişikliğe gideceğinin haberini almıştık. Yeni sürümlerin dünyada artan elektrikli araç ve tasarımlarına göre gerçekten çığır açıcı olması gerekiyor. 2012 yılında lüks sedan yapının içerisine güçlü pillerin yerleştirilmesiyle üretilen Model S, en az 4 yıl boyunca gündemde kalmayı başardı.

6 yıllık bir dilim içerisinde tüm Model serilerinin kurumsal marka yüzü eskimeye başlamıştı ve kesinlikle sağlam bir değişim istiyordu. Tesla Model S’e dair ilk çizim Türk tasarımcı Emre Husmen‘den geldi. Behance‘de yayınlanan tasarımlar gerçekten fena değil. Gelin hep beraber bakalım…

Model S’in yeni yapısında duyguları uyandıracak çalışmalar yapılmış.

2019 Tesla Model S Yeni TasarimSon zamanlarda bizlere gösterilen araçların birbirlerine ne kadar benzediğinden şikayet edebilirsiniz. Haksız da sayılmazsınız! Model S’in yeni yüzünde de alıntılar yapılmış!

Tasarlanan 2019 Model S’de bazı git geller yaşıyoruz.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim FarlarıOnun da sebebi Husmen’in geniş çaplı düşünerek farklı markalarla işbirliği yapması. Yeni far stili Model S’in vahşi tarafını çıkarmış olsa da tampona uzayan Led modası elektrikli araca kadar ulaşmış oldu.

Eskisine nazaran ön yüz biraz daha şişirilmiş.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim Dış GövdesiBağımsız tasarımcı farları slim şekillerine getirmesi ve Led düzeniyle Jaguar bakışları kendini çokça hissettiriyor.

GCM Yatırım Banner
Model S çiziminin profil kısmında sağlam bir karakter yatıyor.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim Yan GörünümKısa ve oval kaputu Model S’i başka dünyaların arabası olarak gösterirken, tahmini 20 inç olan jantları da hıza duyarlı bir karakterde olduğunu göstermiş.

Tesla Model S’in yan kısım incelememizde bir detay daha dikkatimiz çekiyor.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim ProfilEskisine göre vücut geliştirme yapmış gibi duran Model S’in arka bagajla d sütun birleşimi Audi A7’ye kayıyor!

Arka tarafta ön kısım benzeri çalışmalar mevcut.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim Arka GörünümGran Turismo kasa yapısına devam edilirken, arka stopların şekillerine de C stil üzerinden devam edilmiş.

Emre Husmen kokpite de dış kısımdaki harika dokunuşlarını yapmış.

2019 Tesla Model S Yeni Tasarim C Stil FarlarDaha fazla dijitalleştirilen kokpit, Elon Musk’a mutlaka fikir olacaktır. Direksiyon simidine gelen fonksiyonlar, dokunmatik bir yapıda sunulmuş.

Şimdiki haliyle benzer noktalar yakalasakta Husmen, bilgi eğlence sistemini fazla pixelli ve geniş ele almış.

Tesla’nın bile dikkatini çekecek bu tasarım hiçte fena olmamış. Aracın yeni yapısına çok iyi hazırlanmasını gerektiğini bilen tasarımcı bir iki nokta da diğer markalardan yardım almış.

Genel olarak başarılı bir çalışma ve yeni Model S’i kaldıracak seviyede. Peki 6 yıllık bir aradan sonra Model S’in bu şekilde çıkacağını varsayarsak düşünceleriniz ne olur?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.