Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

JLR “2019 Range Rover Sport”a Önemli Güncellemeler Getirdi!

2019 Range Rover Sport'a teknolojik destek. İşte detaylar...
JLR “2019 Range Rover Sport”a Önemli Güncellemeler Getirdi!
HABER GİRİŞ

Range Rover ailesine 2004 yılında katılan Sport, Vogue’un daha kompakt serisi olarak insalarla buluşturuldu. Kapladığı hacim ve verilen donanım paketleriyle hızlı bir şekilde popüler olmayı başardı. 2004 –  2014 yılları arasında 1 makyaj operasyonu gören L320 Sport, 2014 yılında kapsamlı kasa değişimine girdi.

Ondan önce L405 ile 2012 yılında kostümü değişen büyük abisinin stillerinden devam edildi. Jaguar – Land Rover makyaj zamanı gelen harika SUV’u için bazı yenilikler hazırlamış.

Range Rover Sport Artık Yolu Daha İyi Analiz Edecek

Range Rover Sport Artık Yolu Daha İyi Analiz EdecekGünümüz araçlarının güvenlik seviyeleri olabilecek en üst seviyeye getirilmiş durumda. Olağan özellikler de yazılımsal anlamda geliştirildi. Land Rover, Sport’un harita ve güvenlik paketlerinde değişime gitmiş.  Range Rover Sport gelişmiş takip sistemi sayesinde öndeki araca kilitlenebilen ve geliştirilmiş Adaptive Cruise Control sistemine kavuşturulmuş.

Kontrolünüz dışında gelişen olaylara da müdahale edebilen Sport, mesafe kontrolle birlikte acil frenleme yapabilecek.  Harita kısmında ise en iyi ve verimli rota çizimiyle “Enerji Optimizasyonu” sistemine geçiş yapılmış.

Lüks Orta Boy SUV’un Dizel Ünitesi Değişiyor

Lüks Orta Boy SUV'un Dizel Ünitesi DeğiştirilmişAldığımız bilgilere göre 2.0L dizel motorun yerine daha güçlü olan 3.0L twin turbo V6 düşünülmüş. 249 beygir üreten ünite +9 ps fazlalığı ile 7.6 sn‘de kalkış yapabilecek.

GCM Yatırım Banner

Benzinli V6 ve V8 hakkında bir açıklama yapılmamış. Öte yandan ilk olarak Range Rover Sport ile gelecek PHEV (plug-in hibrit) ünite, 300 beygirlik benzinli ünitenin yanına 85 kW‘lık elektrik motoruyla hareket edecek. Şanzıman üzerine yerleştirilen elektrik motoruna karşı 13.1 kWh‘lık pilleri, şasi üzerine konumlandırılmış.

Hepsi bir araya geldiğinde ise Sport’un kalbi 404 ps ve 473 nm tork ile atacak.

ABD pazarında satılan 74.739 adet JLR araç grubu içerisinden 19.153 adeti Sport’a ait. Buradan ne kadar çok tercih edildiğini anlayabiliriz.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.