Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Audi A6 Yeni Pozlarıyla Asfalta İndi!

Audi'nin orta Amiral Gemisi A6, gerçek dünya ile tanıştı!
2019 Audi A6 Yeni Pozlarıyla Asfalta İndi!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Geçtiğimiz seneden itibaren yenileme sürecine alınan Audi’nin üstten 3. sedanı A6, fuar sonrasında ilk kez dış ortamda gösterildi. Amiral Gemi A8 ve bir altında boy gösteren A7’nin değişen kasa tiplerinden sonra aktarımlar, yeni orta üst temsilcisine de aşılandı. İddialı özellikler ve güvenlik paketleriyle gelen A6’da değişmeyen marka yüzü uygulanmıştı.

Her ne kadar adı kasa değişimi olsa da Audi genellikle revizeye yakın operasyonları seviyor. 3 ay öncesinde 2019 Audi A6’nın öne çıkan teknik detaylarından bahsetmiştik. Resmi çıkışını basın karşında yapan yeni sedanın, gerçek çekim fotoğrafları daha çekici!

A6’nın Kasa Değişimi Önceden de Dediğimiz Gibi Başarılı

2019 Audi A6 Yeni Resimler Dış YapısıKademeli olarak gelişini sizlere verdiğimiz A6’nın korsan çekim iç mekanıyla başlayan süreç, Cenevre Otomobil Fuarı’nda sonlandırılmıştı. Ön kısımda genişletilen ızgara, Led şekilleri değiştirilen farlar ve oldukça sportif duran bir tampon bulunuyor.

Ve, A6’nın yine kendinden emin duruşunu kaybetmediğini görmüştük! Markanın kalıplaşmış grafiklerine normalde sıkıcı olmuş derdik yalnız, Alman marka bizlerin gözünden bazı şeyleri görebiliyor.

A6’nın Kabin Kısmı A7 ve A8 ile Aynı!

2019 Audi A6 Yeni Resimler İç Mekan KokpitGörsel efekt patlamalarını A6’nın her köşesinde görebilirsiniz. 12.3 inç boyutlarında Virtual kokpitin benimsenmesiyle modellerin iç mekan havası en az %90 değişmişti.

GCM Yatırım Banner

Her insanın aklına yer edecek orta bölümünde 10.1 inç multi medya ekran, 8.6 inç klima fonksiyon ekranı bulunuyor. Toplamda üç ekrana ev sahipliği yapan kabin, farklı tonlarda seçebileceğiniz ambiyans aydınlatması da sunuyor.

Yeni A6 Sedan İki Farklı Motor Tipiyle Geliyor

2019 Audi A6 Yeni Resimler MotorMotorlar ilk başta aynı hacim üzerinden farklı yakıt türleriyle kaput altına yerleştirilecek. 3.0L V6 TFSI benzinli 340 beygir, dizeli ise 286 beygir güç sağlayacak. Ünitelerde ekstra olarak belli kilometre hızları arasında devreye alınacak küçük bir hibrit motor yer alacak. Sabit motor ve donanım paketleriyle gelmesinden dolayı 4×4 sistemi Quattro, standart olarak A6 ile beraber gelecek.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Audi 2020 Yılı için Dört Kapılı “e – Tron GT”nin Üretimini Doğruladı

Genel olarak otoriteler, Audi’nin bahsettiğimiz şekil ve özelliklerde çıkış yapmasını oldukça iyi yorumladılar. Dış kısımda aydınlatma düzeneklerinin farklılaştırılması ve özellikle arka kısımda yapılan radikal değişimler, A6’nın daha fazla tercih edilmesini sağlayacak.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.