Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Dünyada Eşi Olmayan Ford F Serilerinin SEMA Show Gösterileri!

SEMA Show'un en asi ve eşi benzeri olmayan 3 Ford Kamyoneti sizlerle...
Dünyada Eşi Olmayan Ford F Serilerinin SEMA Show Gösterileri!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

SEMA Show yine agresif tarzların ana merkezi oldu. 30 Ekim’de ziyaretçilerini kabul eden gösteri için çok özel firmaların dikkat çeken modellerine yer veriliyor. Anlatacağımız Ford Truck’ları sizde göreceksiniz ki SUV – Kamyonet – Spor Otomobil araç sınıflarının tamamı karıştırılmış. Lüks yaşam alanında üst sınıf arazi aracı gibi davranan pick-upların bazıları da spor arabalardan daha performanslı olmaya başladı.

Ford kamyon değişimlerini üstlenen şirketler; SEMA’ya 1000 ps güçle getirilen Charger EVO’nun yapımcısı SpeedKore, heyecanlı dizayn tiplerinin başrolcüsü Deberti ve etkileyicisi işlerle insanların gönlünü çelen Zero to 60 ekibinin sağlam çalışmalarına bakacağız!

İlk önce SpeedKore’nin dev bir F-150 kamyoneti nasıl yol aracına çevirdiğine bakalım.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Digital çizimlerle başlatılan proje, kesinlikle seksi! Ford’un yeni F yüzüne kavuşması ve tasarımın harika olması, özelleştimecilere yaradı. Çünkü ne yapsalar yakışıyor.

Yapılanlar listesine bakacak olursak; tampon daha havalı şekillerde ve alt kısımlara çıkıntılı lip parçaları koyulmuş. Süspansiyon kontrol için bizce iç kısma bir düğme koyulmuş.

5 kol Pirelli Scorpion’a sarılı 22 inç HRE jant grubuyla devam eden SpeedKore, arka çamurluk delikleriyle sanki egzoz grubunu yan kısma almış!!!

GCM Yatırım Banner
Deberti Design’ın F-250’sine geçtiğimizde, karşımızda bir “iş terminatörü”görüyoruz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==2019 F-250 Pro-Touring adında tek bir seferlik üretilen aracın kaputunun önünde yazan “Super Duty” kod adına inanılmaz yakıştığını söyleyelim. SEMA Show’un gümüş off roadcusuna, vinçle beslenen sağlam bir tampon verilmiş.

Bir süredir bu araçları hiç ticari olarak düşüdünüz mü? Bize soracak olursanız, düşündürecek bir belirtileri olmadı. Deberti’nin değişimleri arasında rezive edilen bir ızgara, özel imalat tavan demiri ve üzerine monteli ışık grubuna sahip.

Asfalt dışı gidişlerde mutluluğunuz anahtarı olan lastiklere gelince de, 17 inç bedlock ile birlikte 37 inç BFGoodrich KR2 lastikler takılmış.

Kaputun altındaki 6.7L Power Stroke dizel motora ekstra Ford Performance egzoz takılmış. Sonunda çıkartılan güçlerin bir kamyonet için aşırı çılgın. Aşırı hacimli motor tam 900 ps güç üretiyor. Telafuz edilen rakamla çekip götüremeyeceğiniz çok az şey var!

Zero to 60 biraz fazla mı kaptırmış kendini!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Mat siyah ile boyanan Nighthawk gövdesi, dünyanın en değerli taşlarını götürmesi için hazırlanan bir zırhlı araç görüntüsü veriyor. Zero to 60’ın F-350’si, Pro Touring’in F-250’siyle aynı amaca yönelik parçaları kaynatılmış.

Ancak bu aracın artık bir “SUV olduğunu” fark etmişsinizdir. US Core Auto’nun da yardımlarıyla birlikte aracın açık kasa kısmı iç mekana kazandırılmış.

Kapı altı süslemeleri, değişen ızgara, yükselen karoser, çamurluk çatıları ve dişli arazi lastikleri Nighthawk’ın değişim temelleri arasında.

SEMA için hazırlanan 3 ayrı şirketten çıkan 3 farklı modeli sizlerle paylaştık. Her biri üreticisinin tarzını taşıyor ve gösteriş açısından tam puanı hakediyorlar.

İşin Zero to 60 ayağına dönecek olursak, aracını yapısal olarak en çok değiştiren diyebiliriz. Pro Touring, zorlu arazi şartlarına hazırlanış biçimini gösterirken SpeedKore’de en çok anladığı araç güçlendirmesiyle F kamyonetini sunmuş. Peki sizin favori Ford kamyonetiniz hangisi?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.