Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

14 Aydır Düşen Hissede Holding Başkanı Alım Yaptı

Borsada 14 aydır düşüş eğilimi gösteren Qua Granite paylarında Q Yatırım Holding yönetim kurulu başkanı 1 milyon lot alım gerçekleştirdi.
14 Aydır Düşen Hissede Holding Başkanı Alım Yaptı
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Borsa İstanbul’da 2021 yılının Nisan ayında işlem görmeye başlayan Qua Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. (QUAGR) payları, 14 aydır düşüş gösteriyor. Geçen yılın Ekim ayı başına göre yüzde 60 civarında düşüş yaşayan şirkette pay alımı yapıldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre; şirketin dahil olduğu holdingden pay alımı geldi. Q Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, 2,7035 TL fiyattan 1 milyon TL nominal tutarlı alış işlemi gerçekleştirdi.

Yapılan işlem sonucunda Ali Ercan’ın Qua Granite sermayesindeki oy hakkı bugün itibarıyla yüzde 17,55 sınırına yükseldi. İşlem öncesinde ise bu oran yüzde 17,52 düzeyinde bulunuyordu.

Ercan’ın Qua Granite sermayesindeki payları ise yüzde 29,79 seviyesinden yüzde 29,83 düzeyine yükseldi.

QUAGR kodlu paylar bugünkü işlemlerde yüzde 2,2 oranında kayıpla 2,67 liradan el değiştiriyor. Hisseler, haftalık yüzde 11,59 kayba işaret ederken, aylık yüzde 8,87 düşüş gösteriyor.

GCM Yatırım Banner

Hisseler halka arzın ardından bir süre yatay konumda gezdikten sonra yükselişe geçmiş ve 7 Temmuz 2023 tarihinde 8,35 lira ile tarihi zirvesini görmüştü. Hisseler o tarihten bu yana negatif bir performans gösteriyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.