Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Zelenski Kiev’de Trafik Kazası Geçirdi: Durumu İyi

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'yi taşıyan konvoy aracı bir otomobille çarpıştı. Kaza hakkında bilgiler ve başkanın durumuna dair detaylar haberde…
Zelenski Kiev’de Trafik Kazası Geçirdi: Durumu İyi
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, trafik kazası geçirdi. Dün gece saatlerinde gelen habere göre Zelenski’nin aracı bir otomobille çarpıştı. Bu bilgiyi kamuoyuna sunan Zelenski’nin sözcüsü Sergii Nykyforov oldu.

Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Zelenski’nin durumunun iyi olduğunu, ciddi bir yara almadığını belirtti.

Aracı kullanan sürücüye ilk müdahalenin konvoydaki ekiple yapıldığını ve ardından ambulansla hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Başkent Kiev’de meydana gelen kazanın tüm detaylarının ise kolluk kuvvetleri tarafından araştırılacağını ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaza İzyum Ziyaretinin Ardından Gerçekleşti

Rusya ile yaklaşık yedi aydır savaşta olan ülkenin 44 yaşındaki lideri, Çarşamba günü önemli lojistik merkezlerinden biri olan İzyum şehrini gitmişti. Kaza da bu gelişmenin ardından gerçekleşti.

Yeniden Ukrayna’nın kontrolüne geçen İzyum’a yaptığı sürpriz ziyaretinde ülkesinin bayrağının göndere çekilme törenine katıldı.

Zelenski tören sonrasında yaptığı açıklamada “Daha önce, yukarıya baktığımızda hep mavi gökyüzünü aradık. Bugün, yukarıya baktığımızda tek bir şey arıyoruz; Ukrayna bayrağı” ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın