Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Yüzde 223 yükselen KLRHO için tedbir kararı alındı

Yüzde 223 yükselen KLRHO için tedbir kararı alındı
Yüzde 223 yükselen KLRHO için tedbir kararı alındı
HABER GİRİŞ

Borsa İstanbul, BIST 100 endeksinin yüzde 0,15 düşüşle 11 bin 165 puana gerilediği 17 Eylül tarihli işlem gününde Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan tedbir kararı alınan hisseleri paylaştı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı uyarınca devreye alınan pay piyasasında volatilite bazlı tedbir sistemi kapsamında Kaplamin Ambalaj Sanayi (KAPLM), Kiler Holding (KLRHO) ve Pınar Süt (PNSUT) payları 18.09.2025’ten 17.10.2025’e kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Tedbir kararı alınan hisseler arasında yer alan KLRHO, hem kısa hem de uzun vadede güçlü yükselişler öne çıktı. KLRHO, 17 Eylül’de günü yüzde 10 artışla 93,25 TL’den tamamladı. Hissede haftalık yüzde 34, aylık yüzde 45, yıllık ise yüzde 223 oranında değer artışı gerçekleşti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.