Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Yüzde 1753 yükselen KLRHO için tedbir kararı alındı

Hissesi yıllık yüzde 1753 oranında yükselen Kiler Holding paylarında tedbir uygulanacak. İşte detaylar;
Yüzde 1753 yükselen KLRHO için tedbir kararı alındı
HABER GİRİŞ

Borsa İstanbul BIST 100 endeksinin 13 bin 787 puanda yatay kapanış yaptığı 11 Şubat tarihli işlem gününde Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan tedbir kararı alınan hisseleri paylaştı.

Pay piyasasında volatilite bazlı tedbir sistemi kapsamında Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı (ATLAS) payları 12.02.2026’dan 11.03.2026 tarihli işlemlere kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecek.

Aynı tarihlerde Kiler Holding (KLRHO) ve Rubenis Tekstil (RUBNS) payları açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Tedbir kararı alınan hisselerden KLRHO 11 Şubat’ta yüzde 10 düşüşle 519 TL’ye geriledi. Hissede yıllık artış yüzde 1753 düzeyinde bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.