Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Türkiye ve Pakistan arasında ekonomik dayanışma adımı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan (TCMB) yapılan açıklamada Pakistan Merkez Bankası ile mutabakat zaptı imzalandığı bilgisi verildi.
Türkiye ve Pakistan arasında ekonomik dayanışma adımı
HABER GİRİŞ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Pakistan Merkez Bankası, merkez bankacılığı alanında iş birliğini güçlendirmek amacıyla mutabakat zaptı imzaladı.

TCMB tarafından yapılan açıklamada, anlaşmanın 13 Şubat 2025 tarihinde yürürlüğe girdiği ve iki ülke arasında finansal işbirliğinin derinleştirilmesine yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.

Bu mutabakat çerçevesinde, merkez bankacılığı alanında teknik çalışmalar yürütülmesi ve işbirliğinin artırılması hedefleniyor.

Yapılan anlaşmayla Türkiye ve Pakistan, finansal istikrarı güçlendirmeye yönelik ortak projeler geliştirme konusunda önemli bir zemin oluşturmuş oldu.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.