Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (TKNSA), 24 Şubat’ta 2025 yılını kapsayan konsolide olmayan finansal sonuçlarını paylaştı.
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Yatırıma Başla
Şirket yılın son çeyreğinde 909,7 milyon TL net zarar elde etti. Böylelikle 2025’te toplam zarar 2,2 milyar TL düzeyinde gerçekleşti. Şirket söz konusu dönemde 1,7 milyar TL esas faaliyet zararı bildirdi.
2025 Bilanço (2024’e Kıyasla):
- Hasılat: Yüzde 8 düşüşle 83,5 milyar TL’ye,
- Brüt kar: Yüzde 4 düşüşle 11,2 milyar TL’ye geriledi.
- FAVÖK: Yüzde 9 artışla 4 milyar TL’ye çıktı.
2025’in son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla toplam varlıklar yüzde 2 düşüşle 22,2 milyar TL’ye, özkaynaklar yüzde 56 düşüşle 721,9 milyon TL’ye geriledi. Net borç ise yüzde 91 artışla 3,6 milyar TL’ye ulaştı.
Kaynak:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1561135
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri