Reeder Teknoloji (REEDR) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) elektrikli araç yeni model üretiminin tamamlanması hakkında açıklama gönderildi.
Yapılan açıklamada, “Şirketimizin elektrikli araç üretim faaliyetlerini üst segmentte genişletme stratejisi kapsamında, daha önce kamuya duyurulan LOJO EV Group Limited ile M1 sınıfı elektrikli otomobil (Reev Aura) üretimine ve tedariğine ilişkin açıklama çerçevesinde yürütülen çalışmalar devam etmektedir,” ifadeleri kullanıldı.
Bu kapsamda Samsun’daki mevcut üretim tesislerinde gerçekleştirilen hazırlıkların tamamlanmasını takiben 333 km menzil ve 180 km/s azami hız özelliklerine sahip, M1 kategorisinde tam elektrikli bir otomobil olan Reev Aura modeline ait ilk aracın üretim bandından indirildiği açıklandı.
REEDR kodlu paylar geçen haftaki işlemleri yüzde 0,16 düşüşle 6,11 TL’den tamamlarken, haftalık yüzde 3,54 getiriye işaret etti.