Paratic Piyasalar Mobil Uygulama Icon
Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive
İNDİR

Peskov: Putin Doğru Zaman Geldiğinde Batı Medyasına Konuşacak

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Putin'in zamanı geldiğinde Batı medyasına röportaj vereceğini ifade etti. Detaylar haberde;
Peskov: Putin Doğru Zaman Geldiğinde Batı Medyasına Konuşacak

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in zamanı geldiğinde Batı medyasına röportaj vereceğini ifade etti. Putin ile röportaj yapmak için yabancı kitle iletişim organlarından birçok talep aldıklarını belirtti.

Batı halkının propagandalar nedeniyle beyninin yıkanmış olduğunu, dolayısıyla doğru zamanı beklediklerini sözlerine ekledi.

Basına yaptığı açıklamada, Kremlin’in yabancı medya organlarından Putin’le röportaj yapmak için çok sayıda talep aldığını, ancak Batı’daki kamuoyunun Rusofobik propagandayla beyninin yıkandığını ve Rus liderin objektif bir şekilde dinlenebileceği bir ortam olmadığını ifade etti.

“Er ya da Geç Zamanı Gelecek”

Peskov açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Başkan Putin ile röportaj yapmak için ABD dahil olmak üzere uluslararası medyadan her gün onlarca talep alıyoruz. Böyle bir röportajın gerekli olacağı bir günün mutlaka geleceğine inanıyoruz. Halkın beyni şu ya da bu şekilde Rus düşmanlığı propagandasıyla yıkanıyor, neredeyse hiç kimse Putin’in durum hakkında ne düşündüğü ya da gelecek vizyonunun ne olduğu konusunda objektif bir bakış açısına sahip değil.”

MANŞET HABER
Döviz ve Borsa Kazançlarına Vergi Artırımı İddiası

Er ya da geç böyle bir anın geleceğinden emin olduklarını belirterek sözlerine devam etti.

Peskov yabancı medyaya verdiği demeçlerde “Putin’in her zaman son derece açık sözlü olduğunu, detaylı cevaplar verdiğini ve her zaman ülkenin durumunu anlattığını, bu sefer de öyle olacağını” vurguladı.

Carlson ile Röportaj Gerçekleşecek mi?

Rusya Devlet Başkanı’nın, ABD’li siyasi yorumcu Tucker Carlson’a bir röportaj verip vermeyeceği sorusuna Peskov şu yanıtı verdi “Bekleyelim ve görelim.”

Carlson daha önce İsviçre’de yayımlanan Die Weltwoche dergisine verdiği demeçte Rusya Devlet Başkanı ile röportaj yapmaya çalıştığını ancak ABD makamları tarafından engellendiğini söylemişti. Ayrıca ABD yönetiminin on yıllardır tüm ABD medyasını kontrol altına almak için agresif girişimlerde bulunduğunu ve çoğu medya çalışanının iktidarın hoşuna gitmeyecek herhangi bir şey söylemekten korktuğunu belirtti.

RT TV kanalının genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan, 27 Ağustos’ta Rossiya-1 TV kanalında yaptığı açıklamada Carlson’ın Putin ile röportaj yapmak istediğini ve bu bilginin Rus lidere iletilmesini istediğini söylemişti.

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Grafik Aklında yatırım fikri varsa harekete geç!
GCM Yatırım - Ödüllü ve Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Sponsorlu