
Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş.’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Çokyaşar Halat Mak.Tel Galvanizleme San.Tic.A.Ş., uluslararası alanda önemli bir sertifikasyon kazandı.

kolayca yatırım yapın
TÜV SÜD firmasından alınan “Conformity Examination Certificate” belgesi ile Çokyaşar Halat’ın ürettiği 6,50 mm 8X19 IWRC halatlarının Avrupa Birliği’nin 2014/33/EU direktifleri ve EN 81-20:2020, EN 81-50:2020 standartlarına uygunluğu onaylandı.
Bu sertifikasyon ile şirket, asansör güvenliği alanında uluslararası düzeyde kabul görmüş kalite güvencesine sahip olurken, ihracat pazarlarında ve iç piyasada da rekabet avantajı kazanmayı hedefliyor. Ayrıca bu belge, mühendislik süreçlerinde standartlaşma ve güvenilirlik sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş., KAP’a yaptığı açıklamada, alınan belgenin şirketin güvenlik ve kalite standartlarını daha da ileriye taşıyacağını vurguladı.