Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Özyaşar Tel ABD’de yüzde 100 bağlı ortaklık kurdu

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş., ABD’de satışları artırmak için yüzde 100 bağlı ortaklık kurarak faaliyetlerini genişletti.
Özyaşar Tel ABD’de yüzde 100 bağlı ortaklık kurdu
HABER GİRİŞ

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş. (OZYSR), Amerika Birleşik Devletleri’ndeki büyüme hedefleri doğrultusunda yeni bağlı ortaklık kuruluşunu tamamladı.

Şirketin daha önce 05 Mart 2026 tarihinde duyurduğu karar kapsamında kurulan “OZYASAR WIRE NORTH AMERICA INC.” unvanlı şirket, Delaware eyaletinin Dover şehrinde faaliyete geçti. 100.000 ABD doları sermaye ile kurulan şirketin tamamı Özyaşar Tel’e ait olacak şekilde yapılandırıldı.

Yeni bağlı ortaklığın, şirketin ABD’deki satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmesi planlanırken, bu adımın bölgedeki satış hacmini artırması ve şirketin uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendirmesi hedefleniyor.

Şirket, sürece ilişkin önemli gelişmelerin Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kamuoyu ile paylaşılmaya devam edileceğini bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın