Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Orge Enerji 210 milyon TL teklif verdiği ihaleyi kazandı

Borsa İstanbul’da ORGE koduyla işlem gören Orge Enerji, Abdi İbrahim İlaç Sanayi ile sözleşme görüşmelerine başladı. İşte detaylar;
Orge Enerji 210 milyon TL teklif verdiği ihaleyi kazandı
HABER GİRİŞ

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. (ORGE), 17 Kasım’da Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan Abdiibrahim ULMP Projesine ilişkin açıklama yaptı.

Şirket, İstanbul ilinde inşası devam etmekte olan Abdiibrahim Üretim ve Lojistik Merkezi Projesi’nin Elektrik Tesisat İşleri’nin yapımına yönelik olarak verdiği 210.175.000 TL + KDV tutarındaki teklifin kabul edildiğini belirtti.

Orge Enerji, ihalenin şirket lehine sonuçlandığının işveren Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret tarafından şirkete bildirildiğini, işveren ile sözleşme görüşmelerine başlandığını ifade etti. Söz konusu işin 15 ayda bitirilmesi planlanıyor.

ORGE, 17 Kasım’da günü yüzde 0,4 artışla 67,5 TL’den tamamladı. Hissede yıllık yüzde 14 oranında değer kaybı gerçekleşti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.