Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Netcad Yazılım borsaya girdi: İlk gün tavan oldu

Netcad Yazılım, Borsa İstanbul'daki ilk işlem gününde yüzde 10 değer kazanarak 50,60 TL'den işlem görmeye başladı.
Netcad Yazılım borsaya girdi: İlk gün tavan oldu
HABER GİRİŞ

Netcad Yazılım, Borsa İstanbul’daki ilk işlem gününde tavan fiyattan işlem görmeye başladı. İnfo Yatırım öncülüğündeki konsorsiyum aracılığıyla 28-29-30 Ocak 2026 tarihlerinde yapılan talep toplama sürecinin ardından, halka arz edilen Netcad Yazılım payları, ilk işlem gününde yüzde 10’luk bir artışla 50,60 TL seviyesinden alıcı buldu.

Paylar, halka arz sırasında 46 TL’den satışa sunulmuştu. Şirketin halka arzında 1 milyon yatırımcıya pay dağıtımı gerçekleştirildi ve bu sayı, son 20 ayın en yüksek rakamı olarak kaydedildi.

Hisse senedinde şu an için 42,55 milyon lot alıcı bulunurken, işlem hacmi ise yalnızca 15.679 lotta kaldı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın