Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

MPG Makine’nin SPK başvurusu olumlu bulundu!

MPG Makine Prodüksiyon San ve Tic A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin Esas Sözleşme tadil tasarısının SPK onayı hakkında açıklama geldi.
MPG Makine’nin SPK başvurusu olumlu bulundu!
HABER GİRİŞ

Bera Holding ve Konya Kağıt bağlı ortaklıkları MPG Makine Prodüksiyon San ve Tic A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin Esas Sözleşme tadil tasarısının SPK onayı hakkında açıklama geldi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamaya göre MPG Makine Prodüksiyon Grubu Makine İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi paylarının bir kısmının halka arzına ilişkin olarak, Kayıtlı Sermaye Sistemine geçiş ve Şirket Esas Sözleşmesi’nin Sermaye Piyasası mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan Esas Sözleşme Tadili izin başvurusu onaylandı.

Başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 04.03.2026 tarihli 12/447 sayılı toplantısında olumlu bulundu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.