
Bu soğuk ve gri günlerde içinizi ısıtacak mükemmel bir eve doğru kısa bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Meksika’ya götürüyoruz sizi… Belize ve ABD arasında, Karayipler ile Meksika Körfezi’nin sarmaladığı bu topraklar; Latin Amerika’nın kültür beşiğidir. Her yıl sayısız turisti kendine çeken Meksika, hemen herkesin gezip görmesi gereken bir ülke. Geleneksel boğa güreşleriyle ünlenen ülkenin eski ve dar sokaklarından sıyrılıp sahile doğru ilerlediğinizde, cennetten bir köşeyle karşılaşırsınız. İşte bugün birlikte kapılarını aralayacağımız ev de böyle bir noktada yer alıyor.
Casa Fryzer olarak adlandırılan lüks malikaneyi görür görmez büyüsüne kapılmamanız elde değil. Bu lüks ev, özellikleri ve bulunduğu konum itibariyle hemen herkesin sahip olmayı isteyeceği bir yapı. Los Cabos’un güzelim sahillerinde konuşlandırılmış olan malikanede kısaca yok, yok! Zaten evin sahip olduğu unvan da bunu kanıtlar nitelikte. Çünkü Casa Fryzer, Meksika’nın en pahalı evi. Bakalım lüks malikane sizce de sahip olduğu bu unvanı hak ediyor mu?
İşte karşınızda Meksika’nın en pahalı evi!
Los Cabos’ta Bulunan Eşsiz Bir Malikane “Casa Fryzer”
25 milyon dolarlık fiyatıyla Meksika’nın en pahalı evi olarak anılan Casa Fryzer, yaklaşık 760 metrekare büyüklüğünde bir alana sahip. Bu yapı, hemen herkesin düşünü kurduğu “büyük ve gösterişli ev” kavramını sonuna kadar yansıtıyor. Ayrıca Casa Fryzer, Los Cabos’un en ünlü otellerinden biri olma özelliğine sahip One&Only Palmilla Hotel’in hemen üzerindeki, okyanusa bakan konumuyla da insanı baştan çıkartıyor. Casa Fryzer’in en can alıcı özelliklerinden biri de evde bulunan dev havuz. Dev derken abartmıyorum; çünkü havuz 185 metre büyüklüğünde tasarlanmış muazzam bir yapı.
Diğer taraftan, son teknoloji ürünü sistemler ile donatılan malikanenin havuz altı ses sistemi gibi tasarımlarla da takdire şayan nitelikte olduğunu söyleyebilirim. Casa Fryzer’in etkileyici havuzunun yanı başındaki alan, bar ve büyük bir yemek masasının olduğu çardakla detaylandırılmış. Tam 6 tane yatak odası ve 8 banyosu bulunan lüks ev, İspanyol tarzı mimarisi ve iç tasarımında kullanılan Venedik sıvasıyla yapılmış detaylarıyla oldukça şık görünüyor.
DÜNYANIN EN PAHALI 10 EVİ İÇİN TIKLAYIN.
Evin ana yatak odasının hem açık hem de kapalı bir oturma odasının bulunduğunu ve buranın jakuzisi olan büyük bir terasa açıldığını söyleyebilirim. Özel bir sinema odası, spor salonunda görmeye alıştığımız tüm aletlerin bulunduğu büyük bir salon, oyun odası ve sayısız lüks özelliği bulunan ev, sizce de içinizi ısıtacak kadar etkileyici değil mi?
Havaların soğumaya başladığı şu günlerde, böyle bol güneşli ve lüks evleri görmeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Nedendir bilmem bu ev bende Bodrum sahillerindeki lüks yazlıkları anımsattı. Hani bu malikane bodrumda olsaydı da hiç fena olmazdı değil mi?