Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Meditera, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin kemoterapi ihalesine katıldı

Meditera Tıbbi Malzeme, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen 2026 yılı kemoterapi malzemeleri ihalesine teklif verdiğini duyurdu.
Meditera, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin kemoterapi ihalesine katıldı
HABER GİRİŞ

Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A.Ş., Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından 24 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilen “2026 Yılı Kemoterapi Malzemeleri” ihalesine katılım sağladığını açıkladı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, ihalenin henüz sonuçlanmadığı belirtilirken, sürecin şirket lehine tamamlanması halinde kamuoyu ve yatırımcıların ayrıca bilgilendirileceği ifade edildi.

İhaleye teklif verildiği belirtilen açıklamada, ihale bedeli ve sonuç tarihine ilişkin bilgilerin ise henüz netleşmediği kaydedildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.