Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

MAVI yılın ilk yarısında 1 milyar TL’nin üzerinde kar açıkladı

Mavi Giyim, 2025'in ilk altı ayında 1 milyar TL'nin üzerinde net kar elde etti. Şirketin cirosu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,4 gerilese de karlılığını korumayı sürdürdü.
MAVI yılın ilk yarısında 1 milyar TL’nin üzerinde kar açıkladı
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Şubat – 31 Temmuz 2025 tarihlerini kapsayan altı aylık konsolide finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Şirket, dönem içinde 1 milyar 17 milyon TL net kar elde ettiğini duyurdu.

Sizce MAVI Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Geçen yılın aynı döneminde 2 milyar 28 milyon TL net kar açıklayan şirketin bu yılki karında önemli bir düşüş gözlendi. Şirketin cirosu da yüzde 9,4 azalarak 19 milyar 833 milyon TL olarak gerçekleşti.

Şirketin bilançosunda toplam varlıklar bir önceki döneme kıyasla hafif bir artış gösterirken, nakit pozisyonunda azalma dikkat çekti. Özkaynaklar ise 11 milyar 870 milyon TL seviyesinde kaydedildi.

Temmuz ayı itibarıyla sona eren üç aylık dönemde ise şirketin net karı 166 milyon 230 bin TL oldu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.