Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Martı GYO yüzde 120 bedelli için SPK’ya başvurdu

Borsa İstanbul’da MRGYO koduyla işlem gören Martı GYO, bedelli sermaye artırımıyla sermayesini 2.400.156.000 TL’ye yükseltecek. İşte detaylar;
Martı GYO yüzde 120 bedelli için SPK’ya başvurdu
HABER GİRİŞ

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MRGYO), bedelli sermaye artırımı başvurusu kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunulan izahname hakkında açıklama yaptı.

Şirket, 5 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.090.980.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 120 oranında artırılarak 2.400.156.000 TL’ye çıkarılmasına karar verildiğini hatırlattı.

Bu kapsamda bedelli sermaye artırımına ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu’na 22.07.2025 tarihinde başvuru yapıldı.

MRGYO, 22 Temmuz’da günü yüzde 0,8 düşüşle 2,56 TL’den tamamladı. Hissede haftalık yüzde 14, aylık yüzde 43, yıllık ise yüzde 23 oranında artış gerçekleşti. MRGYO yıllık en düşük 1,18 TL, en yüksek 2,62 TL seviyelerini gördü.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.