Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

MARKA hisseleri 7 tavanın ardından işleme kapatıldı!

7 ardışık seans boyunca tavan fiyatlanan şirketin payları, bugün geçici olarak işleme kapatıldı. Detaylar haberde:
MARKA hisseleri 7 tavanın ardından işleme kapatıldı!
HABER GİRİŞ

Borsa İstanbul, MARKA için pay sırasının işleme kapatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu. Açıklamaya göre MARKA.E işlem sırası, şirket paylarında meydana gelen olağan dışı fiyat/miktar (ODFM) hareketine ilişkin olarak Borsa tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatıldı.

Kapatma, MARKA hisselerinde ardışık seans süren tavan fiyatın ardından geldi. Haftalık getirisi yüzde 61’e ulaşan hisseler dün 47,12 lira ile Kasım 2025 sonrası en yükseği kaydetti.

Aylık getiri yüzde 27 olurken hisseler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 ekside duruyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.