Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Kuzey Boru yaklaşık 200 milyon liralık ihaleyi kazandı!

Kuzey Boru, Devlet Su İşleri ihalesinde en avantajlı teklifi verdiğini açıkladı. Detaylar ve hissede son durum haberde:
Kuzey Boru yaklaşık 200 milyon liralık ihaleyi kazandı!
HABER GİRİŞ

Borsaya Aralık 2023’te giriş yapan Kuzey Boru, ihale sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden paylaştı. Açıklamaya göre şirket, Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü tarafından 20.06.2025 tarihinde gerçekleştirilen, 2025/659085 ihale kayıt numaralı “Kars Barajı Sulaması 1. Kısım CTP Boru Malzeme Alımı 2. Kısım” konulu ihaleye katıldı ve en avantajlı teklifi vererek ihalede birinci oldu.

Sizce KBORU Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

CTP ürün grubunda şirketin ilk ihalesi olan bu projenin bedeli KDV hariç 199.833.785,60 TL olarak belirtildi.

Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 değer kaybeden KBORU hisseleri, aylık yüzde 15 düşerken haftalık yüzde 9 değer kaybetti. Cuma günü 12,76 – 13,29 lira aralığında fiyatlanıp kapanışı 12,88 lirada yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın