Kıraç Galvaniz Telekomünikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., stratejik hedefleri doğrultusunda yeni bir üretim yatırımını duyurdu.
Şirket, FNS Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. ile Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu projesi kapsamında 1.05 milyon dolar (KDV hariç) değerinde aydınlatma direği üretimi ve teslimatına ilişkin bir sözleşme imzaladı.
Söz konusu sözleşme, şirketin yeni üretim hücresinin ticari anlamdaki ilk çıktısını temsil etmesi açısından büyük bir öneme sahip. Bu yatırım, Kıraç Galvaniz’in otoyol ve raylı sistem hatları için üretim kapasitesini genişletme stratejisinin bir parçası olarak, ilerleyen dönemde rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.
Kıraç Galvaniz, bu yeni anlaşma ile sadece üretim alanında değil, aynı zamanda ciro ve karlılık açısından da olumlu bir katkı sağlamayı bekliyor.